dilluns, de desembre 31, 2007

Adéu, 2007!

Vinyeta de Forges a El País (29/12/2007)

Etiquetes de comentaris: , , ,


diumenge, de desembre 30, 2007

On ets?


No hi havia a València dos cames com les teues.
Dolçament les recorde, amb els ulls plens de llàgrimes,
amb una teranyina de llàgrimes als ulls.
On ets? On són les teues cames tan adorables?

(V.A.Estellés, No escric èglogues)

Etiquetes de comentaris: , ,


dissabte, de desembre 29, 2007

Jocs antics



Algú de vosaltres ha jugat a aquests jocs amb el seu nou look...? :P


[Vist a No puedo creer que lo hayan inventado]

Etiquetes de comentaris: , ,


divendres, de desembre 28, 2007

Per ella

Foto de Benazir Bhutto (27/12/2007) -- AFP

No ho aconseguiran! Que amb ella no mora també la seua idea!

Etiquetes de comentaris: ,


dijous, de desembre 27, 2007

Moments


Hi ha ocasions en les que el temps et passa volant i ni t'adones d'allò que passa al teu voltant.

Esteu parlant sense parar, mirant-vos als ulls l'un a l'altre, i no importa ni on esteu ni la gent que va i ve.

Tant és que siga un dissabte a la nit, després d'un sopar gairebé íntim perquè estàveu sols a la zona de no fumadors, i que ara estigueu a un cafè ple de gom a gom; l'atzar vos ha fet trobar-hi de seguida una tauleta buida --l'única!-- arraconada on poder fer-vos les vostres confidències amb la seguretat de no ser molestats pels qui entren i ixen o porten copes a uns i a altres.

Només hi ha un moment en què vos interrompen per a demanar-vos una cadira que vosaltres teniu desocupada; després, quan aneu a marxar, veieu que la cadira torna a ser-hi, però cap dels dos s'ha adonat de quan l'han tornada.

La veritat és que sí, que hi ha ocasions en les que el temps et passa volant i ni te n'adones...

Etiquetes de comentaris: , ,


dimecres, de desembre 26, 2007

Explotacions

Ara, pel que he llegit als periòdics, sembla que Joseph Ratzinger es va posar ecologista a la Missa del Gall i va denunciar l'explotació egoïsta que dels recursos de la Terra fa l'home.

Doncs bé, ¿quan denunciarà l'explotació egoïsta que de les creences de l'home fa i n'ha fet l'organització de la que ell és el cap?

Perquè encara ara, i com es desprén de la seua darrera encíclica del 30 de novembre, Spe salvi, ni la democràcia li és acceptable si no se sotmet a les 'lleis de Déu', de les que ell, per cert, és l'intèrpret màxim...

Parlem-ne, doncs, d'explotacions i d'explotadors, si així ho vol.

Etiquetes de comentaris: ,


dimarts, de desembre 25, 2007

Bon Nadal


Bon Nadal a tothom, i sigueu bons...bé, segons amb qui... >;)

Etiquetes de comentaris:


dilluns, de desembre 24, 2007

Competència escaladora


Al grassonet de roig que es dedica a escalar balcons li estan eixint uns durs competidors, almenys a Vila-real, i augmentant-ne el nombre cada any...

Etiquetes de comentaris:


diumenge, de desembre 23, 2007

No estalviïs el bes


Si en saps el pler no estalviïs el bes
que el goig d'amar no comporta mesura.
Deixa't besar, i tu besa després
que és sempre als llavis que l'amor perdura.

(J.Salvat-Papasseit, Mester d'amor)

Etiquetes de comentaris: , ,


dissabte, de desembre 22, 2007

Vetllant-hi armes



Go on, go on, leave me breathless
Come on...
(The Corrs, Breathless)

Ja ha començat el compte enrere, i, com podria dir-se, estic vetllant-hi armes mentre espere l'hora de vore'ns i anar a sopar.

Bé, de fet vaig començar-hi anit o, més ben dit, aquesta matinada, que, tot i estar passant-m'ho molt bé, quan van tancar els locals del Carme a dos quarts de quatre vaig marxar directament a casa i no vaig anar-hi a cap discoteca perquè hui volia alçar-me descansat i en plena forma, sense cap malestar per alguna imprudent copa de més.

La prioritat era, i és, el sopar d'aquesta nit, això ho tenia ben clar, i no me'n penedisc.

Go on, go on, come on leave me breathless
Tempt me, tease me

Etiquetes de comentaris: , ,


divendres, de desembre 21, 2007

Vestits de 'posar i treure'


Doncs jo me'n demane un per a regal: l'últim, si és possible... >;)

[Vist a No puedo creer que lo hayan inventado]

Etiquetes de comentaris: ,


dijous, de desembre 20, 2007

Fanatisme religiós

Vinyeta d'El Roto a El País (13/12/2007)

Si fins i tot la mutawa o policia religiosa (!!) saudita no deixa de pressionar a fi que al seu país no es venguen samarretes del F.C. Barcelona amb la creu de Sant Jordi al seu escut...!

Etiquetes de comentaris: , , , , ,


dimecres, de desembre 19, 2007

RoadkillToys


Heus ací els nous models de peluix per a regalar aquest nadal als menuts de la casa: els Roadkill Toys o ninots que reprodueixen animalets atropellats amb tota mena de detalls...

[Vist a No puedo creer que lo hayan inventado]

Etiquetes de comentaris:


dimarts, de desembre 18, 2007

Després del temporal...

Quina setmana més horrible que he deixat enrere i quina de bona que ha començat des del cap de setmana!

Tant divendres com dissabte m'ho vaig passar genial:

Primer, divendres vaig tornar després de molt de temps a Club 100 (abans Le Club / 100 Guineas / Barraca Bar / Kypros), al Passeig de l'Arbereda, i no només hi vaig trobar un ambient que em va tornar a agradar, sinó també a una de les cambreres que ja coneixia de Dreams, a la zona d'Aragó, que en acabar allà se'n ve ací a treballar.

Després, dissabte, a més de celebrar el natalici d'un amic amb un bon sopar a la Cerveseria Xúquer de Xirivella, vam passar la nit a Gasoil, a la zona d'Aragó, i després a la zona VIP de Rumbo 144, a Blasco Ibáñez, fins a quarts de set de la matinada, amb entrada i copes gratuïtes ;)

El millor de tot, però, és que ahir vaig concretar --i hui l'he confirmada-- una cita per a sopar dissabte a la nit (si mentrestant no passa res d'estrany) i per a després eixir de marxa pel barri del Carme, el meu lloc favorit, i ensenyar-li'l. I sabeu amb qui hi he quedat? Doncs sí, amb ella...

P.D.: I sí, li vaig regalar les espelmes ;)

Etiquetes de comentaris: , , ,


dilluns, de desembre 17, 2007

Judici a Aznar

Home, no sé si serà fer-ne un gra massa demanar que jutgen a Aznar per la seua participació a la guerra d'Iraq, però sent ell com és, no deixaré de riure cada vegada que veja en algun lloc la seua imatge engabiada, la plantilla de la qual podeu descarregar d'ací en format .pdf per a usar-la amb esprai.

Com podreu vore-hi, tot això ho organitza una "Plataforma Juicio a Aznar" que no només té un lloc web sinó també un blog, i el manifest de la qual, que comença amb aquestes paraules,
Durante la primera mitad del año 2003 los españoles se movilizaron como nunca lo habían hecho para detener una guerra injusta, ilegal y amparada en mentiras, como se ha demostrado posteriormente. Con el apoyo del Partido Popular, José María Aznar, que entonces era Presidente del Gobierno español, decidió asumir el protagonismo a favor de esta guerra, dando la espalda a lo que exigía la ciudadanía en las calles y en las encuestas.
el podreu trobar complet en aquesta pàgina.

I ara, a fer famosa la imatge d'Aznar engabiat!

Etiquetes de comentaris: , ,


diumenge, de desembre 16, 2007

Carnalitat


II
Can fuy gran e senti del mon sa vanitat,
comense a far mal e entre en peccat,
ublidant Deus glorios, siguent carnalitat...

(R. Llull, Lo desconhort)

Etiquetes de comentaris: , ,


dissabte, de desembre 15, 2007

Desastre

Quin desastre! No en sé la raó, però des del mateix moment de la publicació ahir del darrer post que al Firefox tinc problemes per a vore-hi el meu blog: tot se n'ix dels seus marges i la maquetació sembla un caos, amb fotos per ací, text per allà, i la columna lateral baix i no al costat.

Sé que no és un problema de plantilla perquè amb un altre navegador, l'Opera, comprove que no hi ha cap problema, així que hauré de fer-hi altres comprovacions, o bé esborrant el maleït post o bé retocant la plantilla i ampliant-ne la resolució de 800px a 1024px d'amplària, o bé passant a la versió nova de blogger, amb la qual cosa crec que perdria tots els comentaris anteriors i em suposaria també tota una feinada per a refer-ho tot.

Clar que, què podria esperar, si aquesta sembla la mea setmana negra: dimecres a migdia se'm trenca la branca d'unes ulleres de sol que em van costar 17.000 ptes; a l'endemà de matí se'm despenja la persiana gran del balcó i se m'hi queda bloquejada l'eixida fins que cride algú per a reparar-la; i ara, açò. I encara em queden hui i demà, d'aquesta setmana negra, per a esperar-ne qualsevol cosa més... :(

P.D.: Per fi, sembla que ja ho he sol·lucionat...però només això del blog (diumenge 16).

Etiquetes de comentaris: , ,


divendres, de desembre 14, 2007

Suspensió independent



Ja ho sabeu: el nou Nissan Pathfinder té la suspensió del davant independent...

[Vist a FlickLife Videos]

Etiquetes de comentaris: , , , ,


dijous, de desembre 13, 2007

L´antisemitisme espanyol

Imatge: Cremada de llibres per part dels nazis (1933)

Article d'opinió de hui al Levante-EMV:

L´antisemitisme espanyol
RAFAEL RAMOS*

La plaça de l´Òpera de Berlín és el cim de la Carrasqueta. Si el 10 de maig de 1933 es va fer tristament famós per la crema, per part dels nazis, de 20.000 llibres antialemanys (amb obres de Freud, Proust, Wells, Mann, London...), el 9 de desembre de 2007 passarà a la història com el dia que el PP va tallar les emissions de TVC al sud valencià. Com en el cas alemany, la censura, la injustícia i l´opressió es disfressen de legalitat, mentre els mitjans del règim amplifiquen la versió oficial i silencien les veus discordants.

Si la comparació us sembla desproporcionada, recordeu la broma de Sigmund Freud a un periodista de l´època: que tal fenomen era un avanç en la història humana, ja que «en l´Edat Mitjana m´haurien cremat a mi». No es devia imaginar que les seues paraules eren premonitòries. Els qui van començar botant foc a les idees dels jueus van acabar incinerant els jueus mateixos. Què precintaran en el futur els qui ara tanquen els repetidors?

Diguem-ho clar: l´Espanya contemporània està assignant als catalans el mateix rol de boc emissari que tenien els jueus a l´Alemanya dels anys 30. Com que els reis catòlics ja es van encarregar d´expulsar els jueus fa cinc-cents anys, han de ser Catalunya i la llengua catalana els dimonis contra els quals es construeix i es cohesiona la nació espanyola. El nacionalisme espanyol menysprea (i, en secret, admira) la catalanitat, tal com el nazisme feia amb la intel·lectualitat jueva. L´anticatalanisme és, ni més ni menys, l´antisemitisme espanyol.

Algú dirà que aquestes afirmacions són exagerades, que no tots els espanyols són anticatalanistes, i que ningú no ha reclòs els catalans -de moment- en camps de concentració. Certament. Però el fet és que el PP ha pogut dur a terme impunement la seua crema de llibres particular, amb la passivitat còmplice del PSOE. L´esquerra espanyola -el nacionalisme espanyol d´esquerres-es cuidarà molt que l´acusen de sionista/catalanista i, en el millor dels casos, es mirarà el linxament de reüll, amb indiferència.

(Segueix)

L´anticatalanisme s´ha normalitzat també entre la població valenciana. En massa converses de bar o de gimnàs, els catalans o el català son culpables de tants o més mals que els immigrants magribins, sud-americans o romanesos. En alguns cercles, fer comentaris anticatalans esdevé una marca de valencianitat genuïna. I com ens ha d´estranyar? Aquestes actituds han estat alimentades durant dècades, amb total impunitat, des d´alguns mitjans de comunicació, instrumentalitzades pels partits polítics de la dreta, tolerades pels de l´esquerra i aplicades programàticament des de l´administració pública.

Perquè aquesta variant espanyola de l´antisemitisme ja fa temps que ha passat del discurs polític a la praxi administrativa. Es concreta, en el cas valencià, en el boicot del Consell als títols de llengua de les altres administracions (inclosa la llicenciatura en Filologia Catalana!), en l´obsessió per expurgar els pocs textos que es publiquen en valencià de qualsevol forma lingüística considerada catalana, en les campanyes milionàries (amb diners públics!) que apel·len a l´anticatalanisme per reclamar el lucratiu (i irracional) transvasament de l´Ebre, i, ara, en el tancament de les emissions de TVC al País Valencià.

Els valencianistes som gent de bé i només volem que la nostra cultura visca dignament. Pensem que l´Administració té l´obligació de posar tots els mitjans tècnics i legals per assegurar la recepció plena i lliure, pel 100% de la població, de tots els canals de ràdio i televisió en la nostra llengua. Això vol dir que els valencians hem de poder veure els canals catalans i balears, i viceversa. No demanem massa, atés que fins i tot així la majoria de canals disponibles estarien en castellà. Qualsevol demòcrata pot entendre que això no perjudica ningú i beneficia tothom.

Els fets del 9 de desembre de 2007 constitueixen una victòria de l´espanyolisme goebbelsià del PP i bona part del PSOE. Però, per als valencianistes i per als demòcrates en general, és un dia trist. El dia en què la policia del règim ha impedit, per la força, que els valencians del sud vegem els quatre canals d´una televisió digna en la nostra llengua. A la crema de llibres de la plaça de l´Òpera de Berlín van seguir altres fets que tots coneixem. No permetem que la nit dels vidres trencats arribe a València.

*Secretari de Política Lingüística del Bloc.

Etiquetes de comentaris: , , ,


dimecres, de desembre 12, 2007

Mile High Club



Uuhhmmm..., el meu somni des que em vaig assabentar de la seua existència: entrar a formar part del Mile High Club i tindre una bona història per a contar-hi:
The term "Mile High Club" refers to two people engaging in sexual activity (sexual intercourse) at an altitude of no less than 5,280 ft (a mile high above the earth) in an airplane.
Now, most veteran pilots will tell you that you need to be at the controls of an airplane in order to claim membership in this exclusive club. But over the years, the term Mile High Club has included those who make their mark in the lavatories aboard jetliners across the globe.
To spare the embarrassment for those who aren't quite daring enough to make their way back to the lav on a red-eye or transatlantic flight, mile high operations have been cropping up all over the country, offering couples the chance to climb aboard a custom-outfitted aircraft for their aerial pleasures.
>;)

Etiquetes de comentaris:


dimarts, de desembre 11, 2007

'Democràcia' ppera


Heus ací què entenen els pperos per 'democràcia'...

Etiquetes de comentaris: , ,


dilluns, de desembre 10, 2007

Censura PPera

Ja està fet: a les 22:00 hores d'ahir, amb nocturnitat i alevosia, els pperos valencians van tancar el repetidor de televisió de La Carrasqueta que, gràcies a ACPV i a la voluntat de milers de valencians, retransmetia la programació de TV3 a les comarques alacantines.

Mentre signen acords per a fer-nos empassar manu ppera les emissions de la televisió murciana (hi tindran res a vore Zaplana o Trillo??), evidentment en llengua forastera, es carreguen l'emissió d'una televisió en la nostra llengua amb falses i hipòcrites excuses, fent-hi prevaldre l'opinió política i lingüísticament genocida d'uns pocs malparits sobre la voluntat popular dels valencians que van finançar i recolzar aquests repetidors per a poder vore una televisió digna i en la seua llengua; i és que, de fet, el de La Carrasqueta portava funcionant des de 1985.

Heus ací una mostra més de la manca de llibertat d'expressió i del dret a la informació que aquests feixistes, dignes fills dels seus pares franquistes, estan instaurant al País Valencià amb l'ajut per omissió del govern català :(

Etiquetes de comentaris: , ,


diumenge, de desembre 09, 2007

Dóna'm la mà


Dóna'm la mà que anirem per la riba
ben a la vora del mar
bategant,
tindrem la mida de totes les coses
només en dir-nos que ens seguim amant.

(Joan Salvat Papasseït)

Etiquetes de comentaris: , ,


dissabte, de desembre 08, 2007

Correu brossa

Entre el correu brossa que m'arriba hi ha el següent, amb el provocatiu títol de "Ets un home de debò?":
Message-ID: 3ae1b401c83948$1e32bf90$580c25d5@casa
From: "Dr. Cassie Garland"
Subject: Are you a real man?
Date: Sat, 8 Dec 2007 04:11:47 -0100


You Dont please with your male machine size.

Girls joke at you.

Solve this problem now.

Use our male device enla.rgement and Women will adore you sure enough.

I used. My wife is really happy.
Com podeu vore, em recomana anar a un lloc web (que he esborrat per a no fer-li propaganda) on adquirir un producte per a allargar la meua "màquina viril" (!?), i m'assegura que funciona perquè aquest amable desconegut diu que l'ha usat i que la seua esposa n'està molt feliç.

M'entren ganes de respondre-li que clar que la seua dona està feliç, però que, abans d'atribuir-s'ho a ell mateix, que es mire el front a l'espill; i, sobre les meues mides, que li les demane a la seua dona, a vore què en pensa ella...

Etiquetes de comentaris: , ,


divendres, de desembre 07, 2007

Coreografia de niló


I per a escalfar aquest cap de setmana de pont, res millor que aquesta coreografia de niló...

(nimue, no t'animes a adaptar-la? :P )

Etiquetes de comentaris: ,


dijous, de desembre 06, 2007

Visió

Vinyeta d'El Roto a El País (03/12/2007)

Com sempre, El Roto l'encerta de totes, totes...

Etiquetes de comentaris: , , ,


dimecres, de desembre 05, 2007

Tomba d'un geek


Espere
que la meua --a banda que preferisc la incineració-- no serà així...almenys el meu monitor és de pantalla plana! :P


[Vist a No puedo creer que lo hayan inventado]

Etiquetes de comentaris: ,


dimarts, de desembre 04, 2007

Paraules d'entrada

Una de les característiques que tenen els blogs és que et pots subscriure a un servei gratuït d'estadístiques (en el meu cas, Sitemeter i ShinyStat) en què, tot i que siga gratuït, pots accedir a les dades bàsiques dels teus visitants (adreça d'ip, sistema operatiu, resolució de pantalla, etc.), de manera que pots adaptar-hi el format o el contingut del teu blog per a augmentar el nombre de visites o fer-los més plaent l'entorn gràfic.

Potser una de les dades més curioses a què hi tens accés és a les paraules de cerca que han usat els visitants per a vindre al teu blog, ja que t'hi trobes coses molt curioses; per exemple, des que vaig publicar-hi un text en castellà antic titulat Tractado del vso de las mugeres tinc moltes visites que hi arriben buscant-hi la paraula mugeres...no sé si per incorrecció ortogràfica o perquè coneixen el text, poerò em sembla que més pel primer cas, sobretot perquè també m'hi han augmentat les visites que busquen a una tal saravip des que vaig publicar-hi l'article Sodoma i Gomorra i en parlava :P

I és que aquest tema del sexe hi és molt buscat, i, no sé jo per què, quina cosa hi hauré escrit, que molt sovint m'hi arriba gent buscant paraules o expressions com nena escort, nimfes porn, porno venus, orgia putas, sexoycitas, sex panys (?), missatges erotics, powerpoints de putas, horòscop eròtic, mamelles, vaginals; però també vibradors in use, fotos de mamporreros (!!!), de arte amandi, "pots jugar amb el seu cos" (uuuhhhmmm...), orgia romana, i...fòssils eròtics de pompeia (!!!).

També curioses són les preguntes que et fa la gent o les coses que et demana: valencia graffitis en la teua tenda; iglesia evangelica paises europeos donde es mayoritaria; com redactar una tarjeta de condol; perque baixa l'aigua del water quan ha de canviar el temps o ploure?; quina es la diferencia entre l'astrologia i l'astronomia?; maneres de cuinar els llangostins; paraules comiat enterrament; al significado de ploure a bots i barrals; bilingüisme es real?; d'on prove el nom passeig de la rambleta?; escriure cartes amistad; l´index dels llibres prohibits (hehehe, per a què voldrà saber-ho?); (delta de l'ebre) quan es van plantar els tarongers; crítica del cuadre "mona lisa"; demència senil símptomes; descripció del vestit d' una fallera; ejemplos de eufemismos; significat de la mirada, etc.

I encara hi ha algun desconsiderat que, com sembla que no està satisfet amb la seua vida, exclama (o cerca): chupame la polla.

Doncs això mateix.

Etiquetes de comentaris: , ,


dilluns, de desembre 03, 2007

SMS gratuïts

Si envieu molts sms igual vos interessa aquest nou programa per a enviar-los debades, segons publicaven a 20minutos. Clar que, supose, abans n'hi haurà que vore els requisits i si el nostre mòbil hi és compatible:
Ya está disponible el servicio Movilsalta para enviar sms gratis a varios kilómetros de distancia
20MINUTOS.ES. 02.12.2007 - 12:35h
·El proyecto ha sido elaborado por la empresa Tissat y la Universidad de Cartagena.
·Para poder utilizar este servicio es necesario descargarse el programa Salta 2.0.
·Los terminales entrarán en contacto a través de WiFi o usando otros móviles como puente.

Ya está disponible el nuevo servicio de envío de sms gratis vía Wifi desarrollado por la empresa Tissat .
Este nuevo sistema, del que ya informó 20minutos el pasado mes de agosto, ya da la posibilidad a los usuarios de la telefonía móvil de poder comunicarse vía sms directamente sin ningún coste si ambos se encuentran en un entorno WiFi (hasta unos pocos centenares de metros).
Aunque también existe la posibilidad de que esa conexión sea indirecta, es decir, utilizando como puente a otros móviles, si el teléfono emisor y el receptor se hallan a más distancia.
La empresa forzará así a las operadoras de telefonía móvil a replantearse el negocio. «Si el aire es libre...», afirman sus promotores.

Una función fácil y económica
Todos aquellos que deseen beneficiarse de esta tecnología sólo tendrán que descargarse la versión del programa Salta 2.0 desde internet, "creando así redes sociales entre consumidores para poder compartir y transmitir información corporativa con rapidez y de forma gratuita" según explica el consejero delegado de Tissat, Manuel Escuín.
Para ello, Tissat liberará en unos días esa aplicación con el nombre comercial Movilsalta .
Asimismo convocará un concurso universitario para desarrollar aplicaciones del tipo de redes sociales (social networks) que hagan uso de esta tecnología.
(Continua)
Varios kilómetros de comunicación con puentes
El Proyecto Freenet ha sido desarrollado para utilizar tanto el protocolo WiFi como el Wimax Mobile, cuyo radio de acción alcanzará varios kilómetros cuando entre en funcionamiento, lo que contribuirá a dar un salto cualitativo fundamental a Movilsalta.
No obstante la gran aportación del software diseñado por Tissat radica en cómo utiliza la fórmula para conseguir que dos móviles situados fuera del alcance del entorno WiFi o Wimax puedan transmitirse información, mediante el recurso de otros móviles que dispongan de la tecnología Salta 2.0 para que actúen como antenas virtuales.
Cuando un usuario A envíe el mensaje a otro usuario B que se encuentre fuera de su alcance, utilizará como plataforma el terminal de otro móvil C que actuará de puente entre ambos. El reenvío de ese mensaje desde el aparato de C se realizará, en todo caso, salvaguardando la confidencialidad y el contenido de ese mensaje, que no podrá ser visualizado ni detectado por C, pese a que su móvil sea el que lo reenvíe.
Desde el punto de vista técnico eso es posible gracias a que la comunicación se lleva a cabo «a través de una red IEEE 8n2. 11 b/g configurada en modo ad-hoc», según explica Tissat.

Un proceso sin ningún coste
Todo el proceso es gratuito porque no hace uso de los servicios GSM/UMTS proporcionados por los operadores de telefonía móvil. La empresa valenciana se incorpora así a la creación de redes espontáneas WMN (Wireless Mesh Network), dirigidas a mejorar las comunicaciones locales y corporativas frente a comunicaciones inalámbricas como WiFi que presentan una clara dependencia de los operadores de comunicaciones.
En las redes WMN cada nodo no sólo funciona como host, sino que también realiza las funciones de almacenamiento y reenvío de la información en nombre de otros nodos que no tienen visión directa con sus destinos.
«Cualquier tipo de nodo, como por ejemplo, un PC, un portátil, una PDA o un teléfono móvil equipado con una tarjeta inalámbrica, podría conectarse directamente a una WMN a través de uno de sus routers», explica la memoria técnica del Proyecto Freenet. La iniciativa liderada por Tissat descarta de momento la transmisión de voz. Todo llegará.

Etiquetes de comentaris: ,


diumenge, de desembre 02, 2007

Bellesa generosa


II
Ella de sa hermosura és generosa
i me'n féu tot el do que jo en volia.

(Joan Maragall, Haidé)

Etiquetes de comentaris: , ,


dissabte, de desembre 01, 2007

A dues veles

El gimnàs, a més dels evidents beneficis físics, és un bon lloc per a fer noves coneixences de gent interessant; bé, de gent interessant com els amics amb els que isc ara a València, però també --i sobretot!-- de xiques en el meu cas.

De fet fa un parell o tres de setmanes que n'hi vaig conéixer una de nova que m'ha cridat l'atenció, i sembla que jo també a ella per les floretes que m'amolla i els comentaris --per part dels dos-- amb doble intenció i que poden donar peu a alguna cosa més, o no, però sense cap compromís i sense ferir ningú en cas de negativa per la seua ambigüitat.

Doncs bé, ahir mateix s'hi estava ella amb una de les recepcionistes comentant en to festiu la portada de la revista Quo, en què hi havia el David de Michelangelo amb una bona panxeta per a exemplificar-hi la 'corba de la felicitat' masculina, però del que estaven rient-se era dels seus genitals, desproporcionadament xicotets. En fi, que la conversa --de la que em van fer partícep--, va continuar pels mateixos viaranys i ella va admetre mig en broma mig de debò que estava 'a dos veles'; el meu primer impuls va ser respondre-li "perquè tu ho voldràs", però em va semblar una observació massa directa i òbvia, i em vaig callar.

Una estona després, i ja a la sala d'aeròbics, vam estar parlant una estona com usualment i va eixir a la conversa que estava separada i que havia estat molt deprimida i havia perdut molt de pes i que per això, en recuperar-se una mica, anava al gimnàs. Aleshores em va vindre al cap la resposta ideal per a eixes 'dos veles' anteriors: el dilluns compraré i li portaré tres espelmes i li diré: "A partir d'ara ja no podràs dir que estàs a dos 'veles'..."

O també serà massa directa la referència?

Etiquetes de comentaris: , ,