dilluns, de desembre 10, 2007

Censura PPera

Ja està fet: a les 22:00 hores d'ahir, amb nocturnitat i alevosia, els pperos valencians van tancar el repetidor de televisió de La Carrasqueta que, gràcies a ACPV i a la voluntat de milers de valencians, retransmetia la programació de TV3 a les comarques alacantines.

Mentre signen acords per a fer-nos empassar manu ppera les emissions de la televisió murciana (hi tindran res a vore Zaplana o Trillo??), evidentment en llengua forastera, es carreguen l'emissió d'una televisió en la nostra llengua amb falses i hipòcrites excuses, fent-hi prevaldre l'opinió política i lingüísticament genocida d'uns pocs malparits sobre la voluntat popular dels valencians que van finançar i recolzar aquests repetidors per a poder vore una televisió digna i en la seua llengua; i és que, de fet, el de La Carrasqueta portava funcionant des de 1985.

Heus ací una mostra més de la manca de llibertat d'expressió i del dret a la informació que aquests feixistes, dignes fills dels seus pares franquistes, estan instaurant al País Valencià amb l'ajut per omissió del govern català :(

Etiquetes de comentaris: , ,

10 Comentaris:

Anonymous Anònim ha escrit...

Pels nostres avis això hagués estat tota una declaració de guerra, però nosaltres, amb sort, farem un altra "mani" històrica que no servirà per a res.

10 de desembre, 2007 21:04  
Blogger zel ha escrit...

Només hi ha una paraula, són una colla de cabrons, que haurien d'anar tots a les presons. M'agrada el teu blog, és el segon dia que passo, però no serà pas l'últim! Salut!

10 de desembre, 2007 21:41  
Blogger Unknown ha escrit...

En moments com aquest em fa vergonya ser català i veure aquesta humiliació flagrant davant la passivitat de les autoritats espanyoles i del Principat. Tristíssim.

10 de desembre, 2007 22:33  
Blogger xfebrer ha escrit...

No hi ha cap justificació possible, quan l'exercici del poder es fa per impedir drets dels ciutadans, a no ser que estiguem parlant d'estructures polítiques que deixen en entredit els drets democràtics assolits a partir de la mort del dictador.

I no ens equivoquéssim: l'únic culpable és el Partit Popular valencià.

10 de desembre, 2007 23:59  
Blogger nimue ha escrit...

podem mirar la BBC, la Rai, Al-Jazeera, la Fox... Però no podem mirar TV3. No està malament la cosa...

11 de desembre, 2007 07:47  
Blogger èlsinor ha escrit...

I la televisió murciana, nimue, que ens interessa moltíssim als valencians...

11 de desembre, 2007 09:04  
Blogger èlsinor ha escrit...

És que per als pperos, xfebrer, els únics drets dels ciutadans són els que emanen d'ells; Camps (o 'Campos'?) ben bé podria afegir-hi "Le Droit c'est moi"...

11 de desembre, 2007 09:09  
Blogger èlsinor ha escrit...

La veritat, moz, és que sempre anem de galtada en galtada...però sempre les rebem els mateixos; a vore quan oblidem allò de parar l'altra galta!

11 de desembre, 2007 09:12  
Blogger èlsinor ha escrit...

I el terme 'cabró', zel, encara es queda curt per a definir-los, sí...

11 de desembre, 2007 09:13  
Blogger èlsinor ha escrit...

Sí, carquinyol, encara no hem après que només això no aprofita per a res :(

11 de desembre, 2007 09:14  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home