diumenge, de desembre 18, 2005

Anticivisme al carrer



Imatge: Resultats de la manifestació (foto a Vilaweb).


Diuen que volen la llibertat.

Diuen que volen que el carrer siga de tots, i per això es manifesten contra les noves regulacions cíviques de l' Ajuntament de Barcelona, per a què no els prohibisquen jugar-hi a la pilota, anar fent-hi malabarismes amb patins i monopatins, fer-hi pintades, dormir-hi als bancs i rentar-se a les fonts públiques, etcètera.

Tant fa que t'embruten la paret de ta casa, que no et deixen passejar-hi a gust ni seure, i fins i tot que et lesionen atropellant-te amb un monopatí o que et ferisquen d'una pilotada a la cara..., ells diuen que no se'ls ho pot prohibir perquè «el carrer és de tothom»: ara, allò que es callen és que 'tothom' vol dir 'ells' i només 'ells'.

Crec que ahir van deixar-hi ben palès com són i què volen.

5 Comentaris:

Blogger mar ha escrit...

si el carrer és de tots doncs l'hem de saber compartir i per tant respectar i cuidar (fins i tot més que el que és propi sol)

(niq, a mi em vas dir que no ho digués a ningú i tu ho dius per tot arreu...aiiisss)

19 de desembre, 2005 00:25  
Blogger èlsinor ha escrit...

Sí, mar, això és el que pensaría algú amb un mínim de trellat (seny), però no així aquests.

19 de desembre, 2005 00:55  
Blogger Pedra Lletraferida ha escrit...

No ens enganyéssim, ara, en tan sols posar als peus dels cavalls els que tenen la qualitat comuna de que el carrer es gairebé casa seua. Vull dir-vos que hi ha qui fa el mateix que aquestos a la rua, amb l'important diferència de que tenen palauet, cotxassos, una feina d'aquelles en que cobres un porró sense fotre ni brot, roba de marca, i uns papis que et paguen la carrera i el lloguer. Em refereixo a tota la colla que es pixen i es caguen a les portes de les vivendes i carrers que envolten les discos més fashion de la gran Barna, les matinades dels caps de setmana. Ah, i també tomben contenidors i motos!. El que passa és que aquestos, com que són de "bona família" no van a les manis... :( I que consti que ací no justifico ni els desgavells del uns ni els dels altres, eh?. Tan sols que potser entre tots hauríem de posar-los a tots dins del mateix sac (social?).

19 de desembre, 2005 10:22  
Blogger èlsinor ha escrit...

No et dic que no, pedra, però aquests dels que parles almenys no tenen la santa barra de crear una Associació de Caganers i Pixadors Incontinents ni de manifestar-se demanant la llibertat d'amollar-hi la caguerada o la pixarada on i quan vulguen.

I, seguint el teu fil de raonament, també caldria parlar-hi, per exemple, dels qui deixen que els seus gossos facen les seues cosetes al mig de la vorera, o dels qui aparquen els seus vehicles damunt la vorera o a un pas de vianants, etcètera, però sembla que aquests tenen assumit que estan fent malfet, i no provoquen tant d'aldarull hipòcrita.

19 de desembre, 2005 14:55  
Blogger èlsinor ha escrit...

Que què vull? Que no et preocupes del que vulga jo sinó del que volen ells, perquè segurament nosaltres ens preocuparem per les mateixes coses.

19 de desembre, 2005 21:02  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home