dijous, de novembre 29, 2007

Dones

Imatge: Coit d'una parella hemiseccionada, per Leonardo Da Vinci (ca. 1492)

Vaja, vaja...així que les dones no són tan frígides o poc disposades al sexe com volen fer-nos creure elles o sèries de televisió com Escenas de matrimonio.

Segons un estudi a 18.746 dones en 31 països de la revista masculina FHM, del que es fan ressò diverses publicacions i mitjans, el 30% de les dones espanyoles voldrien fer l'amor més de quatre vegades cada nit, un 53% de les barcelonines ha practicat sexe en un lloc públic, i un 10% de les valencianes reconeix haver estat amb tres o més amants en un interval de 24h (i, les sevillanes, en un percentatge del 16%!).

A més, un 40% de dones de Saragossa ha gravat --o ha permés que la seua parella gravara-- el/s seu/s encontre/s sexual/s, cosa comprensible si tenim en compte que el 29% de les barceloniones --i segur que no només elles!-- s'exciten més amb el porno que no pas amb la vida real.

En fi, que serà per això que la que més bé em cau de la sèrie anteriorment esmentada és la Berta, l'amiga 'golfa' de la parella jove; bé, i per al bondage, a la Desislava ;)

Etiquetes de comentaris: , ,

2 Comentaris:

Blogger nimue ha escrit...

mira que no trucar-me a mi per a fer-me l'enquesta aquesta... ains... el que s'han perdut! :PP

30 de novembre, 2007 10:53  
Blogger èlsinor ha escrit...

Ells...i nosaltres, nimue! :(

30 de novembre, 2007 20:48  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home