dilluns, de novembre 19, 2007

Trencavidres

Aquest cap de setmana hem tingut una bona mostra a Barcelona d’allò que poden arribar a fer els trencavidres que s’anomenen antifeixistes a ells mateixos i que no són més que uns professionals de l’aldarull i de la destrossa de mobiliari urbà i de bens tant públics com privats.

Deien que s’hi manifestaven –això sí, il·legalment—per a protestar per la mort a mans d’un ultradretà d’un simpatitzant madrileny de la seua causa, però realment en cadascuna de les seues intervencions no demostren ser més que l’altra cara de la moneda.

Poden disfressar-se d’ecoverds, d’antifeixistes, d’antisistema, d’alternatius,d'okupes i de tot allò que sone bé a l’orella dels il·lusos, però, si fossen aquests els qui hagueren de defendre la democràcia front al feixisme, quedaríem ben lluïts! :(

Etiquetes de comentaris:

6 Comentaris:

Blogger flor ha escrit...

es una vergüenza, no se protesta contra la violencia radical con más violencia radical, sea del lado que sea. una pena... cuánta educación hace falta, madre.

19 de novembre, 2007 22:30  
Blogger èlsinor ha escrit...

La veritat és que a aquests, a banda de la (auto)denominació, ¿què els diferencia dels altres, si hi són tant o més violents i intransigents?

20 de novembre, 2007 09:25  
Blogger nimue ha escrit...

oooh! a mi també em fan molta ràbia aquestos impresentables! no vull que em defensen, gràcies! :(

20 de novembre, 2007 10:13  
Blogger èlsinor ha escrit...

Com va escriure Juvenal en una de les seues sàtires (VI,347-8), 'quis custodiet ipsos custodes?' ("Qui vigilarà als propis vigilants?"); o, en aquest cas, qui ens defensarà d'aquests 'defensors'?

20 de novembre, 2007 19:42  
Anonymous Anònim ha escrit...

Un espectacle lamentable. És igual l'etiqueta que es posin ni la causa que defensin. Per mi, tots a fer sabates per al Tercer Món i a netejar parets de grafitis. Almenys, farien alguna cosa de profit.

21 de novembre, 2007 01:17  
Blogger èlsinor ha escrit...

Doncs ara van repetir-hi ahir o despús-ahir a Granada, aleix :(

21 de novembre, 2007 09:08  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home