dimecres, de novembre 28, 2007

Ridícul PPero

Vinyeta d'Ortifus al Levante-EMV (27/11/2007)

Valencia is different, i els seus PPers bé que s'encarreguen de fer-nos-ho saber muntant numerets allà on van basant-se en un enemic extern que només vol desprestigiar la nostra terra i impedir-li ofrenar noves glòries a Espanya...

Aquesta vegada és a compte del protocol vaticà, que, en l'acte de nomenament com a cardenal de l'arquebisbe de València, va impedir seure-hi a Camps i Rita Barberà al costat de les delegacions estatals espanyola, francesa i irlandesa, i els va relegar al lloc que els corresponia, entre les delegacions regionals i municipals; per això, Camps, després, no va assistir-hi al sopar protocolari, i ara no fan més que atacar el govern central(!?) i tot aquell qui no els balla els nanos.

I és que, a qui no té feina, el dimoni li'n busca...

Etiquetes de comentaris: , ,

4 Comentaris:

Anonymous Anònim ha escrit...

Qualsevol cosa va bé per a fer enrenou, sembla que els pperos no saben fer política d'una altra manera. Quina vergonya !

28 de novembre, 2007 08:31  
Blogger èlsinor ha escrit...

Sí, carquinyol, i de tots, els que més enrenou fan són els pperos valencians (?), magnificant el seu victimisme i censurant l'oposició: si fem cas de C9, Mª Teresa de la Vega (candidata del PSOE a València i la família de la qual és de Xàtiva, però a la qual neguen la valenciania, ells, que tenien un president de Cartagena!) ni va estar a Roma.

28 de novembre, 2007 09:15  
Blogger Somiatrufes ha escrit...

No ho entenc! Però si aquests mateixos es posarien les mans al cap si algú altre volgués seure al costat de països de "veritat" com Espanya, França o Irlanda. Seria allò de... com ho diuen? Ah sí, d'"enfrontar-se la part amb el tot"... no?

28 de novembre, 2007 14:17  
Blogger èlsinor ha escrit...

Em sembla que, més que per això, somiatrufes, és que van haver de seure darrere de la delegació catalana...

28 de novembre, 2007 20:05  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home