dilluns, d’octubre 08, 2007

Els premis Darwin


No voldreu pas participar-hi, vosaltres??? :P

El Temps nº 1.215

Els premis Darwin
per Sam Dracir

Darrerament, tothom parla de genètica, d'ADN, etc. Però la selecció genè­tica la practica la natura mateixa des de sempre, com explica la teoria evolucionista de mossén Darwin. Els més forts, sobreviuen; els més inadaptats, desapareixen.
No sé si coneixeu els premis Darwin. Els concedeix una societat establerta a internet tot seguint el criteri de que les persones que moren estúpidament sense deixar descendència fan un favor a la humanitat, accelerant la cruel tasca de les lleis de l'evolució. Un dels premis se'l va endur un boig que enganxà un coet supersònic al cotxe... l un accèssit a aquest premi va ser concedit a Larry Walters, de Los Angeles. Larry sempre havia somiat vojar, però la seva miopia no li permeté d'estudi­ar per a pilot. Frustrat, comprà 45 glo­bus meteorològics reciclats de l'exèrcit i unes quantes bombones d'heli. Els inflà i els lligà a la gandula del jardí, agafà l'escopeta d'aire comprimit i s'envolà immediatament fins a 4.000 metres d'altitud. Aterrit per l'altura, no s'atrevia a disparar per no desequilibrar la nau. A més a més, ocupà la ruta aèria de l'aeroport de Los Angeles i impedia que aterressin avions mentre ell estigués enlairat. Finalment, va ser remolcat per un helicòpter de l'arma­da. Preguntat pels motius de l'aventu­ra, Larry respongué: "Ho vaig fer per no estar-me tot el sant dia amb les mans a la butxaca".
Un altre accèssit Darwin: Eric Tomaszewski ingressà a un hospital de Salt Lake City amb els cabells i el rostre socarrimats, acompanyant la seva parella homosexual, Andrew Kiki Farnum, amb cremades interiors. Una exploració anal immediata descobrí cremades de segon grau... i un hàmster al colon. lnterrogat pels metges, Eric explicà el misteri: a Andrew li agradava que, mitjançant un tub de cartró, se li passegés per l'intestí gros l'hàmster de la parella; però aquell dia l'hàmster es va perdre per la diguem-ne cova. El company, primer el va cridar, i com no el veia, encengué un llumí. La flama en­sopegà amb una bossa de gas intesti­nal socarrimant el rostre d'Eric, i rostí l'hàmster.
Si heu fet alguna proesa semblant, ja sabeu on exposar-la!

Etiquetes de comentaris: , ,

4 Comentaris:

Blogger nimue ha escrit...

jura'm que això del hamster és veritat!!!!!!! Definitivament hi ha gent que val més que no es reproduisca... andaque....

08 d’octubre, 2007 17:13  
Blogger Ainalma ha escrit...

Ostres, la gent s'avorreix molt, no? Perquè no em diràs tu a mi que...

08 d’octubre, 2007 21:31  
Blogger èlsinor ha escrit...

Clar, és que tu amb les feines del trasllat de casa no tens temps d'avorrir-te, ainalma, però és que hi ha qui no té tanta sort com tu... :D
:P

09 d’octubre, 2007 06:47  
Blogger èlsinor ha escrit...

Mmmmm...no pensava jo que això del hàmster seria més del que tu podries suportar, nimue.
Almenys estaràs d'acord en què l'accèssit del premi Darwin estava ben atorgat en aquest cas...

09 d’octubre, 2007 06:50  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home