dissabte, de setembre 29, 2007

Ingerències catòliques

No fa ni tres mesos encara que el govern central va decidir fomentar la natalitat ajudant els pares amb 2.500€ per fill nascut a partir de l'11 de juliol, ajudes que en alguns casos poden augmentar a 3.500€ tractant-s'hi de mares fadrines, famílies nombroses i fills discapacitats, i així tothom content.

Tothom content? No, perquè "con la iglesia hemos topado" i encara hi ha un reducte integrista com és la Conferència Episcopal que s'hi oposa adduint-hi en paraules planes que a les mares fadrines amb xiquets sense pare conegut no se les hauria d'ajudar perquè això podria incitar a més joves a caure en el 'pecat' de la carn, si saben que finalment acabaran tenint-hi un premi de tants diners.

No és que ho diguen així, però se'ls hi veu el llautó, i mira quina casualitat que la primera cosa que algun amic proper a l'Opus m'ha arribat a dir (o, més ben dit, reprotxar) és que si ningú no creguera en l'existència de Déu tot seria desenfrenament sexual i orgies a dojo; no res de matar-nos els uns als altres, de robar-nos, o de fer-nos tot el mal possible, no: el més greu de tot era que ens rebolcaríem en els plaers de la carn!

Ara, el que a mi més greu en sap del cas és que aquesta pesta de gent --que, a més, són ciutadans d'un Estat estranger-- sembla que s'han de posar en tot. També allò que és del Cèsar els pertany, sense fer cap cas de les doctrines del seu mestre? A ells que els va o que els ve allò que un Estat laic decidisca per a ajudar els seus ciutadans? I després encara tenen la barra de denunciar altres esglésies --o sectes- de fer proselitisme!

Em sembla que hui en dia llur mestre sí que tindria feina per a expulsar-los a fuetades del seu temple, tant als mercaders com als fariseus que s'hi han instal·lat...

Etiquetes de comentaris:

4 Comentaris:

Anonymous Anònim ha escrit...

Em sembla que el seu mestre ja no té cap poder sobre ells. Si així fos hi hauria una mica d'esperança. Però no, és millor creure en els diners i l'oligarquia i anar predicant contra la carn mentre alguns toquen a criatures.

29 de setembre, 2007 21:12  
Blogger èlsinor ha escrit...

És que eixos fins i tot han malentès allò de "deixeu que els nens s'acosten a mi"...i els altres els ho han permès per omissió!

30 de setembre, 2007 17:30  
Blogger Sol solet ha escrit...

Perden la vida preparant-se per una altra vida que mai no tindran i no disfruten d'aquesta, ni deixen disfrutar, a qui se'ls escolta.

30 de setembre, 2007 18:07  
Blogger èlsinor ha escrit...

I el pitjor de tot, sol solet, és que no només volen fer pensar com ells als seus acòlits, sinó també a tota l'altra gent :(

01 d’octubre, 2007 16:57  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home