dijous, de novembre 30, 2006

Vulgar criminal i traïdora


Hui s'ha publicat la notícia de la detenció ahir al vespre de tres pressumptes membres d'ETA a la localitat francesa de Quezac, i entre ells està la catalana Marina Bernardó, excol·laboradora del comando Barcelona, el que va assassinar l'Ernest Lluch.

No ho entenc, no puc entendre com cap ciutadà dels Països Catalans pot col·laborar amb una organització terrorista que ha assassinat indiscriminadament tant a València (amb una bomba a El Corte Inglés, que, per sort, només va fer un mort) com a Barcelona (amb el carnatge de l'Hipercor), i que estiu sí, estiu no, engegava una campanya d'explosió de bombes a les nostres platges i llocs turístics per a afonar-nos-hi el turisme i l'economia.

Si aquests assassins diuen que són un exèrcit —o un 'moviment' d'alliberament nacional basc o del que vulguen, que tant m'és— les seues agressions a les nostres terres constitueixen, doncs, una declaració de guerra per la seua banda i un casus belli per la nostra, de manera que aquell dels nostres que hi col·labore és un traïdor, res de patriota ajudant altres patriotes contra un enemic comú. I com a traïdor —o traïdora en aquest cas— mereix el nostre total rebuig, afegit al que es mereix per formar part d'una banda de covards que només saben assassinar per l'esquena i que a l'hora de la veritat no tenen el que s'ha de tindre per a donar la cara.

Marina Bernardó i Bonada, ets tant o més menyspreable que els teus amics...i a més traïdora a la teua terra i la teua gent.

Etiquetes de comentaris: , ,