dissabte, d’octubre 07, 2006

'El senyor que no hi és'



Despús-ahir al País Valencià vam tindre una bona mostra del pelatge personal i polític de Francisco Camps, el president dels pperos blavencians.

Era una ocasió històrica per inèdita: la primera moció de censura de la història presentada contra un president de la Generalitat Valenciana, i tant ell com els seus correligionaris van estar boicotejant-la tant com van poder. Així, van amagar-ne la informació els dies previs en Canal 9, van impedir-ne la retransmissió als tècnics de TVE, van traure-hi tota la merda que van poder...i Francisco Camps no va aparèixer per les Corts fins després de transcorreguda més de mitja sessió, i total per a 'respondre' més tard en una roda de premsa i no des de l'escó, com ho hauria d'haver fet.

Heus ací el comportament 'democràtic' de tot un President de la Generalitat Valenciana que se suposa que ha de representar dignament a tots els valencians, i el seu 'savoir faire' polític; tot un monyicot que defuig les seues obligacions i s'amaga com un estruç, amb la qual coses menysté les Corts en ple, que no només al cap de l'oposició.

Com els va etzibar als pperos Joan Ribó, portaveu d'EU, Francisco Camps és 'el senyor que no hi és', i crec jo que encara li fa un favor tractant-lo de 'senyor'...