dissabte, de setembre 30, 2006

Fi de temporada



Imatge: La Farola de Castelló (1929)


Definitivament, ja s'ha acabat la temporada d'estiu i d'eixir de marxa per Benicàssim.

Anit vaig eixir ja per Castelló, com faré hui i el pròxim pont del 9 d'octubre, i, significativament, s'hi veien molts cartells anunciant les apertures —o inclús inauguracions— de locals per a divendres 29 o dissabte 30, així que no sóc jo l'únic en percebre el canvi de temporada i que ara ja toca tornar a la 'normalitat' fins a Pasqua i l'altre estiu.

Clar que aqueixa 'normalitat' és molt relativa per a mi perquè jo no tornaré a eixir per València fins després del pont del Pilar; mentrestant, el cap de setmana l'aprofite per a vindre encara a l'apartament i eixir, això sí, per Castelló, del que anit vaig tindre el primer tast: més gent de la que m'esperava per a un divendres, però gairebé cap dona que em cridara l'atenció.

Més o menys vam seguir la 'ruta' usual: el Café de Flandes —que, per cert, em van dir que han obert un bloc també— per a començar la nit amb una bona dosi de cafeïna; l'Spoonful, que era la primera vegada que hi entràvem, i on vam trobar un gran contrast en l'aspecte dels diversos grupets de parroquians que hi eren; La Antigua, que enguany no ha obert el seu local de Benicàssim a l'estiu, supose que per problemes de permisos; K'che, un local agradable que, tot i la remodelació que ha fet, encara es queda una mica xicotet per a tota la gent que hi va; El Refugio, un altre clàssic de la nit, que ha fet alguna redecoració; Moncloa, que ha canviat de propietari i de nom —crec que ara és Korova o alguna cosa de semblant— i hi han fet una lleugera redecoració que no li arriba a traure la sensació de fredor a les seues grans dimensions; Oxo, un dels millors locals per a acabar la nit; i, finalment, Ettro, l'antiga disco Botánico, que en dissabte està de gom a gom literalment.

Hui ja vorem quina ruta fem perquè hi ha una novetat agradable: hi vénen a sopar dues parelles d'amics de València. Els uns estan passant una semana de vacances a Alcossebre, i els altres estan de cap de setmana a Canet, així que Castelló està exactament al centre dels uns i dels altres...a més que tampoc no hi han eixit mai.

La idea és començar prenent unes tapes i uns vinets per les 'tasques' dels voltants de la Pça. Santa Clara i, després, sopar al Mesón Navarro III que han obert a la mateixa zona; a continuació, ja la 'marxa', així que, si voleu apuntar-vos-hi, ja sabeu on estarem... :)

(Ah, i un record per a la gent de la 3ª Trobada Blogger!)

2 Comentaris:

Blogger nimue ha escrit...

caramb! sí que teniu una ruta ben completa! nosaltres som més d'anar a un parell de lloc i au.

01 d’octubre, 2006 15:48  
Blogger èlsinor ha escrit...

Sí, és que anem seguint el flux de la gent; i, a més, jo en particular no aguante més de tres quarts d'hora o una hora al mateix lloc a no ser que l'al·licient siga molt gran...o molt visible >;).

01 d’octubre, 2006 17:53  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home