dijous, de setembre 07, 2006

Fauna nocturna (2)








Continuant amb l'estudi de la fauna nocturna de 'Benicàssim la nuit', hui toca vore les populars:

II. Les 'populars':

1. La 'gomera'.

La 'gomera' és una de les més populars criatures de la nit...sobretot entre els mascles, que fan torn per passar-hi la nit i la consideren una benefactora com n'hi ha poques; i no m'hi malinterpreteu, que açò no és cap retret, sinó tot el contrari.

Darrerament —vull dir, des de farà un o dos estius— no s'hi deixa veure gaire, i enguany només l'he vista dos caps de setmana fins ara i en pla molt més tranquil, però és que em sembla que ja ha trobat algú de fix, per la qual cosa és normal que haja deixat a banda la seua etapa d'interinitat.

De Castelló i valencianoparlant —de fet, me la van presentar fa uns anys—, té cabells foscos amb melena fins als muscles, ulls marrons, pell clara i sobre 1.70m; el que potser més destaca d'ella és el nas, prim i un poquiu massa llarg però, sobretot, arremangat a la part baixa i una mica estret.

El malnom? El malnom li ve no del fet de ser canària, sinó d'un dia en què, vestida amb uns pantalons blancs molt arrapats al cul, hi portava a la butxaca del darrere un parell de condons que hi destacaven claríssimament. Una amiga seua se'n va adonar i va avisar-la, de manera que se'n va entrar al wàter i se'ls va llevar; l'amiga, després, explicava al grup de gent amb qui estaven —i que també se n'havien adonat— que allò només era un parell de gomes per als cabells.

Sí, sí...


[Més fauna: els 'ameboides' i els malalts]

2 Comentaris:

Anonymous Anònim ha escrit...

sí, sí, o globus per una festa d'aniversari infantil!

07 de setembre, 2006 14:30  
Blogger èlsinor ha escrit...

Home, de festa, sí; d'aniversari, igual; però d'infantil, res de res... :D

07 de setembre, 2006 18:52  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home