dilluns, de juliol 17, 2006

Més flagells






Després del dels moters, ja ens hi ha arribat el segon --però major-- flagell de l'estiu.

Hui ja comencen a arribar-hi, sobretot en trens des de Barcelona i València, tot i que alguns han vingut també en bus des de l'aeroport de Manises: són els 'fibers' o assistents al FIB (Festival Internacional de Benicàssim), que enguany s'hi celebra del 20 al 23 de juliol.

He de reconéixer que, des del canvi d'ubicació dels escenaris i de les zones d'acampada, a mi ja no em molesten els seus sorolls ni la música, tot i que encara hi ha gent a la que sí. I és que és insuportable, si tens la desgràcia d'estar-hi prop: música fins a gairebé l'eixida del sol, i, després, assajos durant la major part del dia, de manera que no hi ha forma de poder dormir i descansar una mica en condicions. I, a banda, la gentada que et trobes a les platges i als supermercats locals, que et trauen les ganes d'anar-hi!

Però el pitjor de tot és que eixe cap de setmana la gent de Castelló sol pensar-s'ho dues voltes abans de venir pel caos circulatori i els controls policials, així que tant divendres com dissabte passen sense pena ni glòria: dos dies, en fi, perduts, quan la vida en són poc més de quatre...

Pesta de fibers, també!