divendres, de juliol 21, 2006

Feblesa









Imatge: Reading, per Edward Poynter (1871).


Si és que no pot ser, que la carn és feble.

Ahir, jo parlant de la força de la voluntat i de la resistència contra els impulsos físics, i aquest matí no m'he pogut resistir a entrar a la llibreria que hi ha justet al costat del gimnàs.

Hi buscava només un vocabulari, i he acabat anant-me'n amb el vocabulari i cinc llibres més: en total, 90'40€. Després, que diguen que la cultura no és cara o que no ocupa lloc, que no han vist encara les prestatgeries de ma casa...o el terra d'alguna de les habitacions.

3 Comentaris:

Blogger Pedra Lletraferida ha escrit...

Company de fatigues i lectures vàries Élsinore: Si algun d'aquestos dies em trobàreu gitat al capdamunt de la taula, sepultat sota llibres esporuguits, no penséssiu pas que ha estat la xafogor ni la canícula... Busqueu-ne l'entrellat entre el preu de la cultura, i la necessitat de saber de l'home. I menjar i beure, em preguntes tu, mortal, que no ho són de necessitats més primordials? No pas. Als esperits inquiets, primmirats, llepafils i espiadimonis no els calen eixes menudències, oi?
Bon estiu!

21 de juliol, 2006 18:03  
Blogger Ainalma ha escrit...

I també parlen del pes de la cultura... Ací ho expliques.

22 de juliol, 2006 09:54  
Blogger èlsinor ha escrit...

No, si ja voreu com al final acabarem entenent --tot i que per motius diferents als descrits per Ray Bradbury en la seua novel·la-- les unitats especials de "bombers" de Fahrenheit 451... :D :D

22 de juliol, 2006 19:38  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home