divendres, de març 17, 2006

And the winner is...

(c)Èlsinor,2006
...la Falla de Nou Campanar (o Pediatra Jorge Comín-Serra Calderona), mentre que la segona ha sigut la del Pilar, i la tercera Convent de Jerusalem; l'última —i aquesta l'he encertada— la Mercè.

(Més fotos de la guanyadora)

(c) Èlsinor, 2006

(c) Èlsinor, 2006

(c) Èlsinor, 2006

5 Comentaris:

Anonymous Anònim ha escrit...

El que m'estranya és que no hages fet cap comentari sobre la qüestió de la censura d'enguany.

17 de març, 2006 18:41  
Blogger Pedra Lletraferida ha escrit...

A mi m'ha sobtat el fet de que els diferents noticiaris d'arreu s'hagi destacat que la falla guanyadora hagi sigut pagada (en tot o en part) pel capital d'un constructor que ven els pisos dels voltants d'ella... És cert això?.

19 de març, 2006 01:35  
Blogger èlsinor ha escrit...

Sí, això havia sentit dir jo també, pedra, i va ser una amiga la que m'ho va comentar; casualment jo sabia per algun article de premsa que la majoria dels fallers estaven en contra d'ells, cosa comprensible perquè el pressupost de les falles ix de la butxaca dels fallers i, evidentment, estan en inferioritat de condicions davant d'aquest monstre.
Ara, però, sembla que han sol·lucionat ja aquestes discrepàncies.

19 de març, 2006 20:16  
Blogger èlsinor ha escrit...

És que m'hi faig mala sang, fabulle, de veure com els teòcrates de tot tipus aprofiten l'integrisme islàmic i la baixada de pantalons occidental per a reviscolar i tractar de fer-nos cantar una vegada més el seu 'trágala' particular...I és que
Tantum religio potuit suadere malorum!

19 de març, 2006 20:22  
Blogger Pedra Lletraferida ha escrit...

Élsinor: veig el futur faller en un terrible dubte de si permetre que els calers hi manin (com en quasi bé tot), o si hi ha de seguir al seu darrera tot el poble faller de "a peu". I lo de la censura, certament, pinta malament, company... :( No m'ha agradat gens eixa baixada de pantalons. Paradoxa: responen al l'integrisme islàmic amb l'integrisme cristiá... On s'és vist?

20 de març, 2006 02:29  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home