dilluns, de març 13, 2006

Començament de Falles







Imatge: © Falla de l'Exposició (matinada del 12/03/2006), per Èlsinor.

Ja pot ben dir-se que les Falles ja estan ací i que aquest cap de setmana n'ha sigut l'inici extraoficial, tot i que des del dia 1 hi ha hagut una mascletà cada dia a les 14h com és tradicional.

Aquest divendres van ser les paelles de J.J.Dómine, a la zona portuària, i un dels amics del grup va ser-hi de festa des del dinar fins a l'hora de gitar-se...a les cinc de la matinada! El resultat, a l'endemà, ja vos el podeu imaginar.

Aquestes paelles es fan a un pàrquing de la zona i hi va tota la gent que treballa pels voltants, una excusa com qualsevol altra per a començar a mamar de valent el primer dia gairebé festiu; després van continuar de copes per la Malva-rosa, i el meu amic va acabar sopant (i bevent) amb la seua parella a la Falla del Bisbe Amigó, d'on un altre del grup l'havia proposat com a faller honorífic.

(Segueix)

El diumenge o dilluns de la setmana passada ja hi havien instal·lats alguns casals que tallaven en un sentit el tràfic de dos carrils d'una avinguda de quatre, i aquest cap de setmana ja s'hi han tallat molts més carrers o bé perquè els fallers han aprofitat l'avinentesa per a fer-se'n els amos



Imatge: © Carrer tallat la matinada
del diumenge 12, per Èlsinor.

o bé perquè ja s'ha començat a plantar-hi falles, sobretot les més grans. Així, divendres a la nit, aquest era l'aspecte de la Falla de l'Exposició —el districte per cert, on viu Zaplana—:










Imatge: © Falla de l'Exposició
(matinada del 11/03/2006),
per Èlsinor.

en canvi, el del dissabte a la nit ja l'heu vist abans; així, s'asseguren de tindre la falla llesta per a la nit de la plantà ( la del 14 al 15 de març).

De soroll sí que no n'hi ha encara gaire, tret de la mascletà i d'algun coet solt, però ja en parlarem a partir del dia 15, quan color, música i explosions de coets es mesclen pertot arreu...

(Continuarà)