divendres, de novembre 04, 2005

Google contraataca


Imatge: Logotip de Google.



Sembla ser que Google vol tornar-li a Microsoft el que aquesta companyia s'haja afegit a Yahoo! en la digitalització de fons bibliogràfics en contra de Google Print, i ho fa anunciant que recolzarà el desenvolupament del paquet ofimàtic OpenOffice, un programari lliure, i no com la Microsoft Office.

Supose que, a més, també haurà tingut alguna cosa que veure-hi l'anunci de Bill Gates d'oferir per internet Windows Live i Office Live gairebé debades i financiats per anuncis.

Els qui n'eixirem guanyant, evidentment, som els usuaris.

(Cont.)

Google s'implicarà en el desenvolupament de OpenOffice
01/11/2005 - 13:10
IBLNEWS, AGÈNCIES

Google ha anunciat que recolzarà OpenOffice contractant un parell de desenvolupadors destinats a millorar la suite ofimàtica.

Google creu que podria ajudar el projecte de 'programari' lliure, per exemple, reduint la mida de l'arxiu d'instal·lació o optimitzant els recursos necessaris per treballar amb el paquet ofimàtic

Tal com ha anunciat Chris DiBona, responsable de Projectes de Codi Obert dins de la companyia. "A Google emprem molt programari "Open Source" i la nostra intenció és que mantingui la seva competitivitat dins de la indústria".

En concret sembla ser que Google creu que pot ajudar a millorar OpenOffice rebaixant els requisits de memòria que requereix la suite ofimàtica i aprimant els seus 80 MB de mida.

(Traducció mitjançant el programa Comprendium, de la companyia Translendium SL)
(Original: IBLNEWS)