diumenge, d’octubre 16, 2005

Canalles

inmigrante_melilla051015
Imatge: Immigrant ferit..., d'Alberto Estévez (EFE)

Aquestes darreres dues setmanes la premsa, tant l' escrita com l' audiovisual, ve plena amb les barbaritats que s'estan cometent al Marroc amb els immigrants il·legals subsaharians: pallisses, robatoris i deportació massiva sense queviures a les zones desèrtiques del país, casualment frontereres amb països amb els que tenen greus tensions polítiques. Estan condemnant-los a mort, als pobres immigrants, i a més els utilitzen com a arma política. El qui ho haja ideat, el qui ho haja manat i els qui ho han executat no són més que canalles, uns criminals a qui algun dia haurien de jutjar i condemnar per cada mort causada.


P.S.: Ací hi teniu el comunicat de MSF (Médicos sin fronteras), i ací la posició que hi manté Amnistía Internacional.

2 Comentaris:

Blogger Cassiopeia ha escrit...

Canallas es un calificativo demasiado generoso para lo que esa gente merece, yo personalmente me lleno de rabia e impotencia cuando ocurren cosas de esta índole. Saber que son personas como tú y como yo y que son tratadas de esa manera no hace sino afirmar mi opinión de lo injusto que es el sistema político de los países con la gente que más amparo necesita. Pero la mayoría se olvida de estas cosas cuando cambia de canal, ojos que no ven...Y sin embargo siguen muriendo. Somos tremendamente afortunados de poder elegir verlo o no. Ellos sólo pueden vivirlo, para su desgracia.

17 d’octubre, 2005 11:29  
Blogger èlsinor ha escrit...

Bé, diguem que canallas ha sigut el segon o tercer adjectiu en què havia pensat: el primer era massa vulgar i, a més, les seues mares no en tenen la culpa...

18 d’octubre, 2005 22:49  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home