dilluns, de setembre 10, 2007

Voramar

Imatge: © Amb el portàtil al Voramar, per Èlsinor (09/09/2007)

Ahir, per segona vegada en tot l'estiu, vaig fer una passejada fins al Voramar a prendre-hi alguna cosa tranquil·lament a mitjan vesprada, quan el sol ja deixa d'escalfar amb tota la seua força i ja no hi arribes xop de suor pels gairebé tres quilòmetres de distància que em cal recórrer fins aplegar-hi --i uns altres 2,8km de tornada, clar.

Com que ja és setembre i s'hi nota una disminució de la gent, no vaig tindre cap problema per seure-hi, i això que enguany han reduït el nombre de tauletes a la terrassa però les han fetes el doble de gran...amb la qual cosa no sé si s'hauran adonat de què hi tenen menys clients, però mira, ja s'ho faran ells mateixos, que a mi tant em fa.

Ara, allò que em va cridar l'atenció és que dues de les tauletes estaven ocupades per gent amb ordinadors portàtils funcionant: l'una, amb un xic tot sol; i l'altra amb tres xicones a les que després es van afegir un parell d'amics...també amb un altre portàtil! I en Pasqua ja em vaig adonar d'una situació pareguda, només que aleshores era un grupet de xics.

Serà que a l'hotel hi haurà connexió wifi gratuïta i aquests --que, certament, no tenien pinta de clients-- se n'estan aprofitant? Perquè anar a relaxar-se a una terrassa vora la mar amb un ordinador portàtil a l'esquena --i no a una, sinó a dues tauletes-- em sembla que no.

Doncs mira, si és això, em sembla que jo també me n'aprofitaré mentre puga, i, a més, amb vistes a la platja... ;)

Etiquetes de comentaris: , ,

3 Comentaris:

Blogger nimue ha escrit...

jo aquest estiu vaig veure al passeig marítim de Vilanova un grup d'adolescents amb un ordinador portàtil la mar d'entusiasmats. Era passada mitjanit. Vaig al·lucinar una mica... Però bé... cadascú amb el seu temps...
Xiquet, si pots xuclar wifi vora mar, aprofita! ;)

10 de setembre, 2007 20:02  
Blogger èlsinor ha escrit...

La veritat és que, si no és per la connexió, no entenc això d'anar a la mar amb el portàtil darrere.

11 de setembre, 2007 00:23  
Blogger èlsinor ha escrit...

Doncs mira, ho acabe de comprovar a la seua pàgina web, i resulta que sí que hi ha connexió wifi gratuïta; ja em semblava a mi estrany, ja...

11 de setembre, 2007 00:29  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home