dimecres, de setembre 12, 2007

Platges familiars

Tot i ser-hi ja en ple s.XXI, encara hi ha qui em sorprén amb una mentalitat més pròpia de la primera meitat del segle passat que no pas de l'actualitat.

L'altre dia vaig llegir a uns dels diaris gratuïts de València --El Micalet, que en realitat és una versió reduïda de Las Provincias-- una notícia que ja havia llegit a començaments d'estiu al 20 minutos: hi ha una plataforma alacantina de banyistes que ha demanat la prohibició de prendre el sol en tanga o topless en algunes platges d'Alacant, El Campello i Santa Pola.

Doncs mira, molt bé, i ja posats demanem que torne posar-se en pràctica la Ley de maleantes y vagos del franquisme i fem anar també la Guàrdia Civil a patrullar les platges per a impedir que hi haja cap descarada amb un biquini o banyador que atempte contra la 'moral pública' o l'elegància, que per a ells és sinònim d'anar-hi ben tapadeta.

Però clar, ja posats, jo també demanaria que s'hi restringira l'accés a partir d'una certa edat o d'un cert pes --sobretot per qüestions estètiques--, i segur que tothom afegiria altres restriccions per diferents motius; igual eixíem guanyant-hi, ¿no?

Etiquetes de comentaris: ,

8 Comentaris:

Blogger nimue ha escrit...

homeeeee! noooo! no eixiríem guanyant ni de lluny! sort que aquesta gentola que vol que tornem a les cavernes no tindrà èxit mai en la vida. No? No?

12 de setembre, 2007 21:57  
Blogger Ainalma ha escrit...

Ostres, no ho havia sentit. No he pogut entrar en l'enllaç que has posat de la plataforma... A quines platges d'Alacant volien prohibir-ho??

12 de setembre, 2007 22:23  
Blogger arsvirtualis ha escrit...

Caram, no sabia jo d'aquesta "expansió informativa" del "Provincial Times"; encara que batejar el pamflet amb aquest nom... Ple de fantasia i originalitat.

12 de setembre, 2007 23:03  
Blogger èlsinor ha escrit...

De totes maneres, arsvirtualis, des que van marxar la Mª Consuelo Reyna i l'home, "Las Provincias" ja no és --per sort-- ni de bon tros allò que era. Per desgràcia, "El Micalet" no té edició digital.

13 de setembre, 2007 00:13  
Blogger èlsinor ha escrit...

Pel que sembla, ainalma, eixe enllaç no funciona o bé perquè ells mateixos hi han esborrat la informació o bé perquè no han dissenyat encara el lloc web.
Sobre les platges, crec que no volien que es prohibira a cap en concret; ho demanaven genèricament.

13 de setembre, 2007 00:17  
Blogger èlsinor ha escrit...

No crec que tinguen gaire èxit, nimue, perquè a la notícia parlen de només 10.000 signatures arreplegades...i de què en cap dels tres ajuntaments els han fet el més mínim cas, ja que ni els han contestat.

13 de setembre, 2007 00:19  
Anonymous Anònim ha escrit...

El que si sembla fer cas d'aquesta campanya és l'Ajuntament de Sitges !!! Ha posat uns indicadors en els que qualifiquen com a "Platja familiar" justament "Cala Balmins", una platja amb llarga tradició nudista.

25 de setembre, 2007 23:35  
Blogger èlsinor ha escrit...

Uns altres, doncs, que, en lloc d'anar cap endavant, van cap endarrere!

26 de setembre, 2007 11:25  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home