dissabte, d’agost 04, 2007

Les 'fibers'

Això va ser fa dos dissabtes, quan el FIB, i el divendres de després.

Eixe dia no havia vingut la gent de València i anava jo amb un amic pel Passeig Marítim de camí als locals de la platja després d'haver aparcat ell el cotxe bastant lluny perquè eixos són els únics llocs oberts després del toc de queda de la ZAS i hi va tota la gent, així que sempre estan de gom a gom i és difícil estacionar-hi prop.

Puix ja arribant-hi, i entre dos d'ells, ens hi trobem a dues conegudes de Castelló del meu amic, a les que encara no havíem vist en tot l'estiu. Li diuen que per culpa del tancament d'horaris tan prompte no baixaven al poble i que, com els seus pares tenien la vil·la prop, preferien eixir tota la nit pels --aleshores-- únics dos locals que hi havien a la platja. Clar que eixe cap de setmana, a més, i com que estava en marxa el FIB, hi havien anat a algun concert, elles que encara estaven en l'edat de fer-ho.

Com? En l'edat de fer-ho? Era això una indirecta? Però si segur que no tenen ni deu anys menys que nosaltres! I a una d'elles, amb el pam i mig de maquillatge que porta sempre, caldria vore-la sense...! En fi, que el comentari ens va caure garres avall i ens en vam venjar comentant entre nosaltres que segurament l'únic concert del FIB on podien haver-se sentit a gust era el de l'Iggy Pop, que, per la seua edat, està més arrugat que una pansa, i per això les vam batejar amb to burleta com 'les fibers' :P

Ara, el millor de tot va ser tornar a trobar-nos-les el divendres següent al poble: estaven amb dos de Castelló, majors que nosaltres i que semblaven els seus pares pels seus cabells totalment canosos! Jàs, coca! I quin fart de riure-nos-en nosaltres dos! I, a més, per a quan ens les tornem a trobar a soles, hem decidit felicitar-les per tindre uns pares tan 'marxosos' que les trauen de nit i van de copes amb elles i tot...

Etiquetes de comentaris: , ,

6 Comentaris:

Blogger Laia ha escrit...

jajaja quan vaig pel carrer i li dic a ma mare: aquella o l'altra va a la meva classe es queda flipant... Semblen molt més grans, i es que es maquillen fins a les celles! I durant l'any, van a l'institut i a les 8 ja van ben empastifades també! Ara quan s'ho treuen tot... Quin panorama! Comencen per poder entrar a les discoteques i comprar tabac, i acaba convertint-se en un vici!

Potser és que els pares no es fiaven de les nenes i les volien tenir ben vigilades... :P

04 d’agost, 2007 20:25  
Blogger èlsinor ha escrit...

Doncs aquestes, de nenes, res de res...però aquells, de pares, serà que sí :D :D

05 d’agost, 2007 15:17  
Blogger arsvirtualis ha escrit...

Això del maquitllatge té el seu punt agrícola: en algunes cares es podrien plantar patates. També té un toc de tendresa quan s'obliden que porten rimel i es refregren l'ull...ni que acabessin de sortir d'un enfrontament.

06 d’agost, 2007 16:03  
Blogger èlsinor ha escrit...

Maquillatge tipus "El corb", del Brandon Lee, vols dir, ¿no, arsvirtualis?

06 d’agost, 2007 16:41  
Blogger arsvirtualis ha escrit...

Confeso que he hagut de buscar qui era "El Corb" i estic totalment d'acord.

06 d’agost, 2007 20:19  
Blogger èlsinor ha escrit...

Vaja, hauria hagut de posar-hi un enllaç.

06 d’agost, 2007 22:39  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home