dilluns, de juny 25, 2007

...i una de roïna

Imatge: Ajuntament de Benicàssim, per Èlsinor (2007).

Si és que ja m'ho temia, divendres proppassat, i no tot el dia podia ser tan bo com el seu començament amb la pujada al Desert, però d'això a imaginar que s'allargaria fins a dissabte i, si algú no hi posa remei, fins a saber quan, doncs la veritat és que no.

I és que han començat a aplicar-hi amb tot el rigor la declaració de ZAS (Zona Acústicament Saturada) per a tot el poble que va portar endavant l'anterior corporació municipal sense escoltar ningú...bé, algú sí, que vés per on que casualment els locals de la vídua de Gimeno són els únics que cauen al costat de la ratlla permesa (i més enllà de l'Aquarama!) a banda d'un parell de pubs on es reuneix l'IMSERSO en ple...

És que té collons la cosa: a l'1:30h tanquen els locals, i abans de les 2h no ha d'haver-hi ningú, ni tan sols el propietari o els treballadors. I en un lloc que ha crescut i viu explotant el turisme! Perquè ens hi exploten ben explotats, amb impostos per a tot i de la mateixa o major quantia per a tres mesos d'estiu que la gent que hi viu tot l'any, i això per no parlar dels preus que ens han estat cobrant i ens cobren a botigues de tot tipus, començant-hi per les d'alimentació.

Però és que a més resulta que ells mateixos admeten que la culpa del soroll nocturn no és dels locals, que estan majoritàriament insonoritzats, compleixen la llei i tenen tots els permisos en regla, sinó de la gent que hi ha al carrer...Doncs, malparits, això és responsabilitat vostra i de la policia, que no feu complir la llei! Clar, en aquestes eleccions vosaltres heu fet cap al carrer, però a nosaltres ens hi heu deixat també.

Bé, ja podeu anar espavilant i fer-hi alguna cosa, que jo ja estic buscant alternatives i a més pense boicotejar l'economia local adquirint tots els productes que puga o bé fora de Benicàssim o bé comprant-hi en cadenes forànies i que no vos deixaran ni un xavo...i espere no ser l'únic en fer-vos-ho.

Etiquetes de comentaris: , , ,

2 Comentaris:

Blogger nimue ha escrit...

ains, sí que ho teniu magre, xiquet... espere que no t'amarguen les vacances!

26 de juny, 2007 17:06  
Blogger èlsinor ha escrit...

De moment, malament les hem començades... :(

26 de juny, 2007 17:26  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home