dissabte, de març 03, 2007

Un rellotge 'especial'

Ahir vaig descobrir que tenia un rellotge amb tarifa plana: uns 6€ anuals.

Doncs sí, fa quatre anys vaig comprar-me un Seiko de titani amb esfera negra i calendari perpetu; ara se m'ha esgotat la pila i he anat a canviar-la, i m'he assabentat que és una pila especial que només me la poden canviar ells i que em costarà...24€!

Home, diuen els castellans que 'quien algo quiere, algo le cuesta', però això d'estar pagant-ho tota la vida...Perquè, si fem números, resulta que el seu manteniment --deixant a banda que alguna vegada puga espatllar-se'm-- ve a ser d'uns 5€ a 6€ anuals que s'embutxacaran els hereus de Kintaro Hattori, el fundador de la companyia allà per 1881.

Sí, ja sé que és el rellotge d'una companyia centenària i d'una marca prestigiosa apareguda en 1924 que fou la primera en introduir en el mercat els rellotges de quars en 1969 i tot això, i que el rellotge és estèticament superb, però em sembla que s'han passat una miqueta amb el preu de les piles.

En fi, hauré de fer el cor fort i posar-hi bona cara...i arromangar-me una mica més la mànega del braç esquerre... ;)

Etiquetes de comentaris: ,

2 Comentaris:

Blogger Pedra Lletraferida ha escrit...

Èlsinore: A vore que et sembla el tracte següent. Jo pago els 24 eurus de la pila, i tu em deixes el rellotge els propers 4 anys... Sí o sí? O no, vaja!
Ens llegim!

03 de març, 2007 20:10  
Blogger èlsinor ha escrit...

Doncs crec que serà que no, que ja m'he acostumat a ell, hehehe...

04 de març, 2007 16:22  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home