dissabte, de febrer 24, 2007

Responsabilitats

Vos heu adonat de com darrerament ningú no sembla voler assumir les seues responsabilitats?

No sé si serà una impressió meua, però ací teniu els de l'AVT convocant per a hui una manifestació que diuen que és per a demanar el compliment de la condemna íntegra de De Juana Chaos i en record de les seues víctimes...però l'argument que consta per escrit per a demanar-ne el permís és protestar contra la sentència del Tribunal Suprem!

El propi Aznar, que ens va clavar a la guerra d'Iraq demanant-hi que creguérem en la seua paraula, que ell tenia proves fefaents de la presència d'armes de destrucció massiva, ara diu que també ell estava equivocat perquè només sabia el mateix que tots els espanyols (igual era que els milions de manifestants contra la guerra eren apàtrides...) i no vol reconéixer-hi la seua responsabilitat en tot l'afer, com tampoc no vol fer-ho respecte al desastre electoral del PP degut a les seues mentides i manipulacions sobre l'11-M.

I, ja que estem parlant-ne, ¿què dir d'aquests 'fidels creients' que varen assassinar i ferir a sang freda centenars de persones en eixa data? Ara que els han agafat i estan jutjant-los resulta que ells no en saben res i que en són innocents del tot...Però no volien ser uns màrtirs de la seua fe i donar-ne testimoni? Doncs ja ho veieu, ni tan sols en aquests fanàtics religiosos pot esperar-se l'assumpció de les seues pròpies accions, tot i que pensen que aquestes els portaran al paradís.

Etiquetes de comentaris: , , , ,