dissabte, de març 17, 2007

Fresqueta primaveral

És estrany perquè ningú no sembla adonar-se'n, però aquests dies, almenys de nit, està fent-hi molta més frescor que no pas n'ha feta durant aquest tebi hivern; i no estic comparant-la amb els dies d'anormal calor de fa una setmana, no, sinó amb els de més fred.

Ja sé que un termòmetre de carrer no és gaire fiable en les seues mesures, però alguna cosa voldrà dir que el mateix termòmetre i a la mateixa hora (les 8h del matí) gairebé no baixe en tot l'hivern de 10ºC tret d'un parell de dies i que aquesta setmana hi marque 8ºC.

I tot i que durant el dia faça sol i les temperatures pugen fins als 19ºC, de nit fa una frescor que, encara que no siga la que hauria de ser per les dates en què estem, sí que agraeix les jaquetes o alguna altra peça de roba per a abrigar-te una miqueta quan ixes al carrer.

I, a tot això, els tarongers bords que adornen els carrers i places de València ja han florit, i, tant de dia com de nit, t'hi passeges acompanyat per la flaire de la tarongina...

Etiquetes de comentaris: , ,

4 Comentaris:

Blogger Ainalma ha escrit...

Sí que fa més fred, sí, o, si més no, la sensació tèrmica és que en fa! L'altra nit, de tornada a casa, vaig posar la calefacció al cotxe...

17 de març, 2007 20:54  
Blogger Pedra Lletraferida ha escrit...

Que no vos passi res per aquestes contrades! La propera setmana és la de la darrera fuetejada del General Hivern abans de tornar a les seves casernes... =)

17 de març, 2007 21:06  
Blogger èlsinor ha escrit...

Bé, això diuen, pedra, però sovint el fred i la pluja es queden més prop de les costes cantàbriques que d'ací.

18 de març, 2007 15:36  
Blogger èlsinor ha escrit...

Ainalma, supose que més que no pas fred n'és la sensació tèrmica, causada pel vent que hi bufa, que no té gaire força --ni moltíssim menys com el de l'altra setmana-- però que s'hi fa notar augmentant la gelor de l'ambient.

18 de març, 2007 15:40  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home