dijous, de desembre 14, 2006

Manca d'educació



Fa
unes setmanes contava jo que havia estat sopant a L'Alqueria, un bar-restaurant d'Alfafar propietat del germà d'un professor de grec assassinat a València possiblement per un alumne del seu institut, i ara me'n fan saber una altra que, si bé no tan grossa com eixa, també és d'allò que no hi ha.

Em conta una coneguda ço que li ha passat a una companya de treball a un institut de secundària: resulta que a un alumne repetidor de 1er d'ESO no se li acut més que, a l'eixida de les classes, escollir una companya una mica deficient i, baixant-se pantalons i calçotets, dir-li "chúpame la polla".

El gros del cas és que, després que els pares de la xiqueta han presentat la corresponent --i justificada-- denúncia, el pare d'aquest aprenent de violador ha anat a l'institut i davant del seu fill ha començat a blasmar la tutora del xiquet i la seua tasca, titllant-la fins i tot de mala professional perquè això no hauria hagut d'arribar al jutjat, que només havia sigut una broma innocent. Quan la professora li ha replicat preguntant-li què hauria passat si eixa brometa li l'haguera feta un altre alumne al seu fill, el 'pare' li ha respost...que això era diferent (!?) --i tot, no ho oblideu, davant del seu fill.

Ja veieu, doncs, com està el pati; i, si els pares són així, com han d'eixir els fills? I estic segur que tant la nimue com l'ainalma vos en podrien contar moltes més d'aquest color...

Etiquetes de comentaris: ,

4 Comentaris:

Blogger Dan ha escrit...

segur que la pitjor part de la feina de mestre es suportar els pares.
Brrrr. Tinc claríssim que jo no serviria.

14 de desembre, 2006 19:59  
Blogger èlsinor ha escrit...

De totes maneres, no tots els pares són com aquest energumen, tot i que no posaria jo la mà al foc per un percentatge concret...

15 de desembre, 2006 10:41  
Blogger Ainalma ha escrit...

Per a llevar-se les mans al cap... (per no posar el puny en un altre lloc). Doncs sí, si jo et contara... És que hi ha alguns pares, que tela, que arribes a pensar que massa bé està el xiquet/a tenint en compte on s'està criant.

16 de desembre, 2006 13:20  
Blogger Pedra Lletraferida ha escrit...

Crec que acabeu de donar el cop de martell just en el clau que mou tot l'entrellat: Com nassos hem d'educar amb "respecte" i d'ensenyar el "respecte" a la quitxalla i al jovent si tenim pares com aquestos a la societat?

16 de desembre, 2006 19:11  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home