dilluns, d’octubre 16, 2006

A reveure!


Fa una setmana hui que la vaig tancar, deixant-hi enrere un estiu més de la meua vida, un temps en què dispose de més temps lliure per a mi i estic més en contacte amb la natura, mar i muntanya alhora.

Ara, fins a Pasqua, he canviat aqueixa naturalesa bucòlica per una jungla de ciment on l'aire contaminant i grisenc de la ciutat substitueix el fresquet de la mar, i les olors dels combustibles dels vehicles van fent-me oblidar a poc a poc l'olor a terra i pins o a les bafarades calentes i dolces de les figueres del camí de vora el barranc de Miravet, allà pel Desert de les Palmes.

En hivern no pense tornar-hi perquè està tot tan mort i tristot, sense gent ni la alegria, que, en comparació de l'estiu, esfereix el cor; potser a la tardor sí, per a descobrir-hi nous contrasts, nous colors, i banyar-me en la calidesa i sensualitat de la seua llum daurada d'immediatament abans del capvestre.

La porta, ara, està tancada, però també és veritat que puc obrir-la quan vulga; ha marxat l'estiu, però ara vindrà la tardor, i igual hi haig de tenir amanida una tasseta de te o de café a mitjan vesprada per a rebre-la com cal...

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

8 Comentaris:

Anonymous Anònim ha escrit...

Doncs a l'hivern pot anar per desestressar-te de la gran ciutat i recuperar forces!

16 d’octubre, 2006 20:11  
Blogger èlsinor ha escrit...

Bona proposta m'ofereixes, deric! Bescanviar estrès per depressió! Millor hi faig una escapadeta ara a la tardor; a l'hivern, només s'hi pot anar en diumenge a passar el dia, i això si és un dia assolellat.

17 d’octubre, 2006 00:22  
Blogger flor ha escrit...

¿un poco melancólico, señor del castillo? cómo no echar de menos ese magnífico paraje. recuerdo cuando subí con aquel que fue mi amor hasta lo alto del desierto de las palmas...pero en coche... tal vez deba probar la experiencia a pie, qué me dices? el próximo verano? me esperarás si me quedo atrás?

17 d’octubre, 2006 01:09  
Blogger èlsinor ha escrit...

Doncs sí que serà una mica diferent pujar-hi a peu, però tranquil·la, que no crec que calga esperar-t'hi; així que, si a l'estiu --o a Pasqua-- encara t'abelleix, ja hi quedarem.

17 d’octubre, 2006 07:08  
Blogger nimue ha escrit...

buf! tornar a la gran ciutat!t'acompanye en el sentiment i espere que no siga massa dur. Per sort també té algun avantatge, no? serà qüestió de trobar-lo...

17 d’octubre, 2006 13:42  
Anonymous Anònim ha escrit...

Home, si deixes l'apartament buit, podríem fer un tracte. Et busque uns llogaters temporals, durant uns mesos -a canvi d'una comissió, és clar. Mira-ho pel costat positiu. Si trobem una família romanesa, fins i tot tindries el dinar fet quan anares algun colp durant la tardor-hivern. I qui sap, tal volta tinguen una filla i et pugues desfogar, com que et veig que normalment vas calent cercant femella. Ara que ho pense, ahir vaig anar a cobrar a un pis que tinc llogat i la filla -d'uns 26 anys- no té parella. La romanesa és bonica, segur que t'agradaria. Ja em diràs quelcom
-:)
Una abraçada.

Nota. Les festes d'ALmassora són a l'octubre. Justament van acabar este cap de setmana. T´ho dic per una entrada que vas fer durant els darrers dies d'agost o durant els primers de setembre.

17 d’octubre, 2006 18:21  
Blogger èlsinor ha escrit...

I al setembre no n'hi ha cap? O igual és que estava pensant en la coincidència de les festes de maig i la vaig traslladar inconscientment també a setembre.

17 d’octubre, 2006 21:05  
Blogger èlsinor ha escrit...

I això és el que faig les nits de cada cap de setmana, nimue: buscar-ne els avantatges, hehehe ;)

17 d’octubre, 2006 21:08  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home