dilluns, de juliol 31, 2006

Festa d'acomiadament







Imatge: © Botelló 'fiber' (7:30h del 25 de juliol), per Èlsinor.

Llig a la pàgina 13 del periòdic gratuït «Crònica de Benicàssim» (setmana del 26 de juliol al 2 d'agost) que enguany s'ha celebrat per darrera vegada a la Platja de la Torre de Sant Vicent ("el Torreón") la festa d'acomiadament del FIB, que s'hi va fer la nit del dilluns 24 fins el matí del dimarts 25; i, a més, s'està estudiant si fer-ne cap més.

Doncs mira, jo me n'alegre, i molt, perquè no la fan al lloc que tenen habilitat per als espectacles, sinó en plena platja en una zona d'apartaments on molesten bona cosa els estiuejants habituals, sense que semble que això a l'Ajuntament li importe gaire vistes les raons que hi dóna: la brutícia generada en la zona i "cierto peligro para los asistentes" (sic).

Ah! ¿I estar de gresca amb música a tota veu en un dia feiner (dilluns) des de les 23h fins altes hores de la matinada de l'endemà, no és qüestionable? I què dir-ne del botelló consegüent pels carrers de la zona? ¿I del col·lapse automobilístic de la Gran Avinguda des de les 6:30h-7:00h fins les 8:30h del matí amb tota mena de sorolls: frenades, clàxons i sirena d'ambulància i tot?

Tot això es podria evitar fent aquestes 'festes' institucionals a la zona del FIB, però clar, llavors no podrien tocar els nassos a la gent dels apartaments, que els usa dos o tres mesos a l'any i paga els mateixos impostos que la gent del poble per tot l'any i, a més, un IBI molt més elevat; però clar, ells/nosaltres són/som residents temporals i no voten/votem a les eleccions municipals...


[Una còpia d'aquest post ha sigut enviada a l'adreça electrònica de l'alcalde de Benicàssim, Manuel Llorca]