dijous, de gener 12, 2006

Comissari cultural

Comissari polític soviètic





Imatge: Granoteta, pistoleta en mà.


No sabeu l'última d'en Granoteta? Bé, l'última, l'última, no, sinó la penúltima, que en la darrera parla de
nens pubertosos que acaben d’entrar a la universitat i...nenes vestides com putes que diuen als seus pares que van a estudiar, i de fet hi van, però...per acabar fent rucades d’adolescents hormonats. (09/01/2006)
i acaba dient-hi amb tota la prepotència del món
I és que en el fons, em fan pena. (09/01/2006)
(I ho diu ell, que diu que té dinou anys i que ha començat també a la Universitat!!)

Vist això i sabent la seua tendència a l'inflor, supose que no hi haurà que estranyar-se que en el post immediatament anterior a aquest —'l'última' de la que vos parlava abans— vulga fer i desfer en la catosfera imposant-nos qui hi pot escriure i qui no:

Hi ha blocs que només per la seva existència ja suposen un assalt i intent d’assassinat a la llengua, i d’altres escrits amb una genialitat sublim (...). Tothom té realment dret a dir i fer la seva? (05/01/2006)
tot concloent-hi que

inevitablement és necessari que existeixi un grup d’èlit blogosfèric (05/01/2006)
Ell, evidentment, no es pararà a preguntar-nos què en pensem, de la seua proposta o del seu bloc de "fric de collons", perquè la seua inevitable conclusió és que ell està al cap de l'elit blogosfèrica, i ara!

Obriu pas, doncs, al nounat messies que ve a il·luminar-nos en la foscor i a ensenyar-nos-hi el camí de la salvació mitjançant "l’ús habitual de la correcció lingüística"; glòria, glòria a tu, Granoteta, pare i protector de la catosfera!