dilluns, de desembre 05, 2005

Calendari bíblic


Imatge: Dalila tallant-li els cabells a Samsó.No, no és cap fotograma d'una pel·lícula pornogràfica que hi utilitze personatges bíblics com a protagonistes.

En una època en què gairebé tothom es llança a fotografiar-se nu en calendaris per a promocionar-hi les coses més inversemblants o recollir-hi fons, no podien ser-hi menys els grups religiosos, i ací tenim com a Alemanya n'hi ha un de protestant que promociona la lectura de la Bíblia amb un calendari que n'aprofita les escenes eròtiques (que, d'haver-ne, n'hi ha).

Ara a veure si a l'Estat saben estar a l'altura d'aquests i, per a Reis, ens trobem als quioscs amb els calendaris de les monges del convent de clausura d'X, o el dels frares del convent de Z; o potser un amb els líders pperos nus darrere d'una pancarta on pose "Res que amagar".

(Segueix)Imatge: Portada del calendari.
Promocionan la lectura de la Biblia con un calendario erótico
03/12/2005 - 16:22
IBLNEWS, AGENCIAS

Un grupo protestante alemán elaboró un calendario con doce fotos que representan escenas eróticas extraídas de la Biblia, incluyendo un semidesnudo de Dalila mientras cortaba los cabellos de Sansón y otro de Eva ofreciendo una manzana.

"Existe todo un rango de escrituras bíblicas que simplemente están cargadas de erotismo", dijo Stefan Wiest, el artista de 32 años que tomó las fotografías.

Anne Rohmer, de 21 años, posa en un umbral con portaligas y medias como la prostituta Rahab, mencionada en el Antiguo y Nuevo Testamento. "Queremos representar la Biblia de una manera diferente y atraer el interés de los jóvenes", dijo Rohmer a Reuters.

"De todos modos, en ningún lugar de la Biblia se nos prohíbe que nos mostremos desnudos", agregó.

Bernd Grasser, pastor la iglesia de Nuremberg, donde el calendario se está comercializando, se mostró entusiasmado con el proyecto, explicado en el portal de Internet www.bibelkalender.de

"Es maravilloso cuando los adolescentes se comprometen en cuerpo y alma con la Biblia", dijo.

El calendario se lanzará oficialmente el fin de semana
2 Comentaris:

Blogger ferrancab ha escrit...

El problema és que crec que aquí (com a Roma o Washington) tenen moltes coses a amagar.
Espero que al calendari aquest no hi surti cap condó...

05 de desembre, 2005 10:58  
Anonymous Luthien ha escrit...

Hehe.. ja he vist la notícia ja...
Tot plegat, però, sembla més aviat una nota de folklore en l'oceà esclesiastic... Però sobta!!!!

05 de desembre, 2005 13:26  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home