dimarts, de novembre 15, 2005

Llibres i música


Imatge: Portada de Love Scenes, de Diana Krall.



Per fi he anat a la FNAC a arreplegar les dues pel·lícules i un disc de la Diana Krall (Love Scenes) que vaig comprar per internet.

I, com era d'esperar, he caigut en la temptació i no he pogut estar-me de fer-hi una ullada, amb la qual cosa he acabat comprant-me més llibres i més música: un cd més de la Diana Krall, The Look Of Love, i el darrer del Mike Oldfield, Light+Shade; i, de llibres, un d'evasió: de l' univers de Star Wars, Agentes del caos 2: Eclipse Jedi, de J. Luceno, i un altre, per a variar, d'Història: La gran evasión, de T. Carroll.

Uf! Cada vegada se'm fa més llarga la llista de les lectures en espera, sobretot perquè darrerament li dedique menys temps a la lectura i encara estic amb el mateix llibre des de fa unes setmanes, cosa impensable normalment, i ja no diguem en estiu, quan la meua mitjana de lectura ve a ser d'un llibre cada tres dies; però bé, en Nadal recuperaré el temps perdut.

Ah, i també vaig trobar-hi un llibre que, només veure'l, vaig pensar que era un llibre per a la meua amiga, la de Dinamarca, i, pensat i fet, li l'he comprat i ja li l'he enviat. Que quin n'és el títol? Doncs ja vos el diré més avant, no siga cosa que se n'assabente ací i perda la sorpresa...