dijous, d’octubre 27, 2005

Feixistes




Aquesta nit proppassada, aprofitant les fotografies del Niqmad, parlava jo dels falangistes i de retruc dels feixistes, perquè, si bé no tots els feixistes són falangistes, sí que tots els falangistes són feixistes, i resulta que a migdia m'he trobat al Levante-EMV la denúncia d'una sèrie d'entitats i particulars contra l'assetjament que estan patint per part dels neonazis d' España 2000. Com a mostra de suport, ací reproduïsc el comunicat original publicat a barriodelcarmen.net:

(Cont.)

26-X-2005 (castella)

A l'opinió pública valenciana,
Als mitjans de comunicació,
A les organitzacions defensores dels drets humans
Als col·lectius socials i entitats compromeses amb la defensa de les llibertats


COMUNICAT A L'OPINIÓ PÚBLICA
adhesions:
perlallibertatdexpresio@yahoo.es

Els sotasignats vam denunciar públicament els últims fets ocorreguts a la ciutat de València en relació a l'assetjament al que estan sent sotmeses persones dels moviments socials per part del partit d'extrema dreta Espanya 2000.
En el mes d'octubre de 2005, en el fòrum de la pàgina web d'Espanya 2000, van aparèixer missatges reiteratius, escrits per l'administrador d'aquesta pàgina publicant noms, cognoms, adreces, telèfon i correus electrònics de persones suposadament vinculades a les pàgines de contrainformació (barriodelcarmen.net, poesiasalvaje i indymedia).
En aquests missatges, que encara romanen a la seva web, amenacen amb comentaris com: “la DPS sempre troba a aquestes persones”, “de no canviar-se la línia editorial, s‚hauran d‚atenir a les conseqüències”.

Què és la DPS d'Espanya 2000?
Les seves sigles signifiquen Adreça de Protecció i Seguretat, és un grup o associació de seguretat dintre del Partit. La seva labor, entre altres, és confeccionar llistes negres de ciutadans que no pensen com ells, investigant de forma para-policial dades personals com noms i cognoms, adreces particulars, telèfons, correus electrònics, etc...
Solen estar presents com grup de seguretat en les manifestacions i concentracions que realitza el Partit. Els membres de la DPS, en la seva majoria, treballen com agents per a l'empresa Llevantina de Seguretat, propietat del president de l'esmentat Partit i d'altres persones vinculades a la violència al carrer contra immigrants, homosexuals i grups de l'esquerra valenciana.

AQUESTS FETS constitueixen una infracció molt greu de la “legalitat Vigent” i un atemptat als drets més bàsics de les persones.

DENUNCIEM públicament que aquest partit neofeixista vulnera els drets de llibertat d'expressió i d'associació, viola els drets de protecció de dades personals i ultraja la intimitat dels ciutadans que dissenteixen de les seues idees.

DEIXANT AL DESCOBERT altra vegada, el tarannà coaccionador, xenòfob i intolerant d'Espanya 2000, els sotasignats NO ANEM A PERMETRE els fets denunciats.

A DIA D'AVUI:
A més de l'amenaça pública s'han succeït amenaces telefòniques i presència d'elements neonazis en aquest Barri del Carmen.
Les personas assenyaladas per aquests “elements armats incontrolats” ha hagut d‚eixir del seu domicili i de la ciutat, davant aquesta situació d'amenaces i “indefensió”, doncs comporta riscos reals per a la seua vida i salut.
Un bon nombre d'altres col·lectius i persones sofreixen l'assetjament i intimidació d'aquesta organització.

PER AIXÒ DEMANEM
-El major suport cívic a aquest comunicat, remetent adhesions com col·lectiu, entitat o persona al correu electrònic: :
perlallibertatdexpresio@yahoo.es
-La difusió per tots els mitjans al teu abast d'aquesta Denúncia col·lectiva.
-Un exercici de responsabilitat ciutadana que sàpiga posar fi a aquest tipus de provocació i situacions cada vegada més freqüents en la ciutat de València.



Primer van venir pels jueus,
i no vaig dir res
perquè jo no era jueu

Després van venir pels comunistes
i no vaig dir res
perquè jo no era comunista

Després van venir pels sindicats obrers
i no vaig dir res
perquè no era un d'ells

Després van venir per mi
i no havia ningú per a parlar per mi.

Martin Niemoller



4 Comentaris:

Anonymous Anònim ha escrit...

Enfront d'això indigna que el portaveu de la Generalitat valenciana, González Pons, qualifiqui una pancarta al Camp Nou en favor de la unitat de la llengua una mostra del "catalanisme feixista".

Qui són els autèntics feixistes?

28 d’octubre, 2005 19:04  
Blogger èlsinor ha escrit...

És evident que són iguals els uns i els altres, i no m'estranyaria gens que els PPeros feren servir aquests desgraciats com la seua força de xoc, més o menys activa segons els seus interessos de cada moment.

De fet, ja van jugar a aquest joc durant la transició democràtica, quan van fomentar i encoratjar des de l'aleshores UCD els violents grupuscles blavers, als que teledirigien contra els nacionalistes.

Com sol dir-se, res de nou sota el sol.

29 d’octubre, 2005 13:01  
Anonymous Anònim ha escrit...

altrament dit: nihil nouum sub sole.

29 d’octubre, 2005 19:34  
Blogger èlsinor ha escrit...

Così è (si vi pare), que diria Pirandello. :)

29 d’octubre, 2005 20:04  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home