dilluns, de setembre 24, 2007

Acabament de l'estiu

Imatge: © Castell de fi de festes de Benicàssim, per Èlsinor (23/09/2007)

Ahir va ser alhora l'acabament de l'estiu i la de les festes de Benicàssim, amb la qual cosa comença també la temporada fins al pont del Pilar de passar el cap de setmana a l'apartament i d'eixir a la nit per Castelló.

Sens dubte, amb la declaració de Zona Acústicament Saturada i el tancament de tots els locals a l'1:30h, aquest ha sigut un estiu horribilis, el pitjor de tots fins ara...i el darrer cap de setmana no n'ha sigut una excepció, amb pluges fortes que ha fet la gent quedar-se a casa o a Castelló.

I, com a coronament dels despropòsits, l'Ajuntament ha deixat les casetes de festes sense música pròpia, posant-ne ells la que volien --i només fins a les 3h de la matinada, les 4h en dissabte!-- per a tot el recinte firal mitjançant un sistema de megafonia convencional, de manera que no podia sentir-se des de les casetes...i encara sort, que s'hi sentia horrible; i, no contents amb això, hi han instal·lat un entaulament per a les orquestres la nit que hi feien revetlla, així que ja vos ho podeu imaginar.

Per tant, i vistos els antecedents, també és normal que el castell de fi de festes el dispararen diumenge a les 22:30h i no pas a les 24h, com és usual.

En fi, que es pensen ser un indret turístic d'àmbit internacional i continuen, enguany moooooolt més que mai, sent un llogarret amb massa ínfules :(

Etiquetes de comentaris: , , , ,

2 Comentaris:

Blogger nimue ha escrit...

vaja quin panorama desolador has dibuixat... s'acaba l'estiu, les festes són una caca... en fi... a veure si canvien les coses per a l'any vinent i si no us tocarà fer boicot a l'ajuntament o algo. Cosa difícil perquè sempre hi haurà qui anirà a la "festa" En fi... us veig fent festes-rave d'amagat i disparat el vostre propi castell! :P

Però la pitjor part, sense dubte, és que s'acaba l'estiuuuuuu!! (val, val... no insistiré en el tema... :(

24 de setembre, 2007 20:50  
Blogger èlsinor ha escrit...

I això que encara se m'ha oblidat comentar que estava tot ple de tauletes...amb gent asseguda bevent i amb cara d'avorriment!

I sí, s'acaba l'estiu... :P

24 de setembre, 2007 21:43  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home