dissabte, de setembre 22, 2007

Boutade ppera

Parlant-ne l'altre dia amb una companya del treball, va concloure-hi que, "quan s'apropen les eleccions, els polítics es tornen tontos".

I és que té delicte la darrera boutade dels pperos blavencians, que a més és bona mostra de la seua contumaç obstinació en voler eixir-se'n amb la seua malgrat la llei; estic parlant, evidentment, de la 'Education for citizenship' (!?).

Per als qui no viviu al País Valencià o bé --cosa estranya-- no vos n'heu assabentat, m'hi estic referint a la proposta del president ppero Francisco Camps de fer cursar en anglès l'assignatura d'Educació per a la ciutadania, que ells rebutgen i a la que s'oposen de totes, totes.

En anglès! I, ja posats a fer-hi la punyeta, per què no en basc? Diuen que així ajudaran a desenvolupar el 'trilingüisme' (!?) dels valencians --però si els castellanoparlants encara hi són majoritàriament monolingües!!--, però mira, jo preferiria que fóra en basc, que almenys és una llengua ibèrica.

Clar, la resposta de l'oposició personificada en Joan Ignasi Pla ha sigut la previsible: doncs, si és per a fomentar el 'trilingüisme' (!?), potser seria també bo cursar en anglès l'assignatura de Religió...

En fi, com ja esteu veient-hi, paraules, només paraules i buscar com fotre.

Etiquetes de comentaris: , , ,

8 Comentaris:

Anonymous Anònim ha escrit...

Jo penso que els polítics no es tornen babaus quan s'acosten eleccions, el que passa és que és l'època en que podem veure més clarament com són...

I això d'utilitzar l'anglès per desprestigiar una assignatura ja deixa ben clar la importància que dóna aquesta gent a les llengües que no són la seva.

22 de setembre, 2007 19:08  
Blogger nimue ha escrit...

però tontos de remate! quan vaig sentir la notícia vaig veure tan clara l'estratègia d'aquesta gentola que quasi em va fer vergonya aliena....

22 de setembre, 2007 20:06  
Blogger èlsinor ha escrit...

Sí, nimue, però la ministra hi va caure... :(

23 de setembre, 2007 16:36  
Blogger èlsinor ha escrit...

Més que no pas el prestigi o no d'una llengua, carquinyol, allò que busquen aquests és carregar-se l'assignatura, si no legalment, sí fent-la incomprensible.
Clar, la llengua --no importa quina-- només és per a ells un instrument, com ja han demostrat abans al País Valencià enfrontant-hi la "llengua valenciana" amb el català que volien introduir-hi els "perillosos pancatalanistes" (!!!)...

23 de setembre, 2007 16:41  
Blogger arsvirtualis ha escrit...

El senyor Camps ja va fer la seva proesa "plurilingüe" a l'escola amb la llengua dels romans i l'anglès d'anar per casa els caps de setmana. Respecte a les seves maneres d'actuar jo li aconsellaria assistir a l'assignatura aquesta que d'ençà té pendent.
(En algun armari de casa tinc l'orla de la promo, ell amb un cabell a lo Harpo..., però tot façana com ara)

23 de setembre, 2007 18:35  
Blogger èlsinor ha escrit...

Dona, arsvirtualis, doncs no t'ho penses més, escaneja la seua foto i publica-la, que ha d'estar molt graciós, hehehe...

23 de setembre, 2007 19:06  
Blogger marc ha escrit...

home, doncs si es per potenciar el trilingüisme benvinguda siga la proposta perquè aquí no parla anglès ni Déu.A mi, em semblaria bé que potenciaren l'aprenentatge de les llengües amb altres assignatures com fan a altres països. El problema no és aquest, el problema és que ho proposen només per fer la punyeta. Primer que aprenguen ells a parlar català-valencià i l'anglès.

24 de setembre, 2007 15:41  
Blogger èlsinor ha escrit...

Primer que res, el valencià, marc, que no veges l'exemple que hi donen... :(

24 de setembre, 2007 19:30  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home