dijous, de desembre 28, 2006

Missatges nadalencs


Sembla
que cada any la gent tinga més ganes de gresca, i ni tan sols les felicitacions de nadal en són l'excepció: de deu o onze sms que he rebut, només tres eren un poc més seriosos, essent aquest de la Jo March el que més a dins he sentit:
Deseo que tu castillo se llene de ilusión y de alegría, que en cada estancia brille una luz cálida y hermosa, deseo que el año que viene no desgaste sus piedras en demasía.
També són una mica normals, amb la seua gràcia, aquests altres dos:
Te quería mandar algo super especial para navidad pero tengo un problema...¿cómo envuelves un abrazo y un besote? ¡FELIZ NAVIDAD!

3 Mujeres me preguntaron x ti. No les di tu tlfn, les di tu dirección y prometieron visitarte pronto. Se llaman Salud, Paz y Alegría. Feliz Navidad! Besos.
(Segueix)

Ja més 'gracioset' és aquest:
Que las fiestas llenen tu cama de mujeres hermosas. Y que el milagro de la navidad haga que no tengas que pagar por ello. Bon nadal
I per a no prendre-se'ls gens seriosament:
T estamos buscando x todas partes! Vuelve pronto; eres demasiado importante y, además, sabes muy bien q no se puede hacer el belén sin el burro. ¡FELICES FIESTAS!

Con una gamba y un mejillón, te regalo un besucón. Con un percebe y mi amistad, la Feliz Navidad y con mi cariño, que vale un huevo, el Feliz Año Nuevo.

Q las pulgas d mil camellos egipcios infecten el culo de kien intente joderte el 2007 y q sus brazos sean tan cortos q no pueda rascarse. feliz navidad
Ara a vore com seran els de Cap d'Any...

Etiquetes de comentaris: , ,

6 Comentaris:

Blogger Ainalma ha escrit...

Home, originals, són! Els sms que vaig rebre jo eren més normalets, excepte un, que em va fer plorar i tot!

Un beset.

29 de desembre, 2006 12:09  
Blogger èlsinor ha escrit...

Doncs ja et contaré els de Cap d'Any, si és que me n'envien...

29 de desembre, 2006 13:10  
Blogger Ainalma ha escrit...

Èlsinor, tinc un problema... No té res a veure amb el teu post, però et pregunte, de tota manera: m'acabe de canviar a la nova versió de blogger i l'he cagada en una cosa. No sé com, però ara com a nom d'usuari he de posar l'adreça de correu, en lloc del nom que tenia abans. Com puc canviar això? És que no he trobat cap opció que siga "canviar nom d'usuari"...

29 de desembre, 2006 13:39  
Blogger Sebastià Giralt ha escrit...

No l'has cagada, Ainalma. La nova funciona amb l'adreça del correu. Simplement a partir d'ara entra amb l'adreça del correu.

29 de desembre, 2006 14:07  
Blogger èlsinor ha escrit...

Crec recordar que hauràs d'entrar-hi amb la teua adreça de correu i la contrasenya corresponent, però als posts continuen les teues dades normals.
La teua adreça veig que és de hotmail; supose que no hi tindràs cap problema, però si en vols una de gmail, jo et puc enviar una invitació i te la crees.
De totes maneres, i abans de fer res, veges si hi tens cap problema o continua anant-te tot bé amb la nova versió.

29 de desembre, 2006 14:09  
Blogger Jo March ha escrit...

me encanta que sintieses mi mensaje, yo sentí cada palabra que escribí :) un beso muy fuerte, morenazo mío.

31 de desembre, 2006 19:52  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home