divendres, de març 03, 2006

Temps de Falles






Imatge: Masclets a la Plaça de l'Ajuntament (01/03/2006)

Ja està ací, ja es nota a l'ambient que ha arribat el temps de les Falles, i l'oratge i tot s'ha suavitzat i ahir a migdia era molt més tebi que al matí, quan el termòmetre marcava 6º a les 8h.

Molts carrers ja tenen penjades les banderetes festives i també les bombetes que ompliran de llum i color el vespre i la nit de València fins que la nit del dia de Sant Josep les substituïsquen les flames de les falles en foc, i les grans avingudes ja tenen llestos els suports i les instal·lacions elèctriques on aniran els centenars de bombetes per a espantar la nit.

Dimecres van començar també les mascletaes (per cert, podeu veure-les en directe a partir de les 13:30h des d' ací, i durant tot el dia teniu una webcam en directe des de la Plaça de l'Ajuntament ací, i des de la Plaça de la Verge ací) i les multes per les carreres de motos a l'interior de la ciutat; segurament aquest cap de setmana —i, si no, a l'altre segur— les comissions falleres començaran a tallar carrers per a instal·lar-hi alguns casals; més endavant, les despertaes i les revetlles populars fins a la nit de la cremà.

I, per si això no fóra prou, caldra aguantar els qui, en compte de bunyols, demanaran xurros com si estigueren a los Madriles, supose que perquè pensen que, total, el Levante Feliz n'és un barri perifèric més, això sí, una mica més allunyat.

En fi, que només queden uns dies per a aprofitar i descansar, que després serà totalment impossible de fer, vulgues o no.

2 Comentaris:

Blogger Pedra Lletraferida ha escrit...

Élsinore, company d'eixa terra bonica i fallera!: Només t'escric per felicitar-te pels accesos que ens has posat en el teu comentari d'hui, i que ens adrecen a llocs on mortals com un servidor no hi podran ser.
Ens llegim!

03 de març, 2006 14:42  
Blogger èlsinor ha escrit...

M'alegra que et siguen útils, els enllaços; per si no pots seguir-los directament o vols veure-hi el programa d'actes faller o més coses, aquesta és la pàgina oficial de les Falles.

03 de març, 2006 19:27  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home