dimarts, de gener 03, 2006

1a trobada de bloggers de la Plana



DIA: 3/1/06
HORA: 18,30
LLOC: Una cerveseria de la qual no farem publicitat de Vila-real (la Plana Baixa)
REUNITS: Èlsinor i Unmei

Tot i que la trobada tenia els propòsits de conèixer qui hi ha darrere les pantalles... hem acabat com a bons bloggers en un cibercafé.

A punt d’engolir-nos una cervesa (no Guinness... quina mala sort... no n'hem trobat...), i una llesqueta de pa amb tomàquet i pernilet... hem decidit aixecar acta d’aquesta trobada (per a enveja vostra...) mitjançant aquest solemne post que compartirem en tots dos blocs (Lletres des d’Elsinore i Land of the Free).

Ha estat per nosaltres “un motiu d’àmplia satisfacció” haver descobert que cap dels dos és un assassí en sèrie... I que som persones normals amb dos ulls i un nas... i més cosetes que no detallarem (suggerència de l’Èlsinor).

Està sent una vetllada molt agradable que creiem que s’ha de repetir... (Donot ens sents??? La pròxima a Barna!!!!!), i que recomanem a tots aquells bloggers que o bé senten vergonya o són massa normals per fer aquestes trobades frikis...

També hem descobert que tots dos tenim el casc de Darth Vader (tot sigui dit), però que l’Èlsinor guanya punts en posseir també l’espasa de Jedi!!

Uiiii

Que la força us acompanyi // May the force be with you

Èlsinor i Unmei

PD: Les fotos les publicarem posteriorment.... hehe

2 Comentaris:

Anonymous Anònim ha escrit...

Hehehe Va estar molt bé Elsinor!!! ;)

05 de gener, 2006 12:11  
Blogger èlsinor ha escrit...

Sí, a veure si ara la gent s'anima a fer la pròxima abans que marxes perquè em sembla que, això de fer-la a Irlanda, com que no... :)

05 de gener, 2006 17:18  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home