dilluns, d’agost 27, 2007

Hipocresia social

Llegia jo l'altre dia a un dels diaris gratuïts de Benicàssim, Crònica de Benicàssim, l'article que vos resumisc en aquests tres paràgrafs:

La Policía Local refuerza los controles de alcoholemia

(...) el pasado fin de semana las calles de Benicàssim fueron testigos de un notable aumento de los controles de alcoholemia...

(...) Aunque la atención de los agentes se centrase en los conductores de ciclomotor, los controles se aplicaron a todo tipo de vehículos.

El objetivo de tal iniciativa es, según ha explicado la concejala de Seguridad, Carolina Beltrán, llevar a cabo una campaña de control y, ante todo, prevención durante los fines de semana para que los jóvenes tomen conciencia del peligro de mezclar alcohol y conducción.

(El subratllat és meu)
Clar, i per a reduir aquest perill no se'ls acut més que tancar tots els locals del poble --tret d'un parell, i restaurants inclosos-- a l'1:30h de la matinada, obligant a tothom a agafar cotxe o moto i a marxar com a mínim als gairebé 7km de distància que hi ha fins als locals de les platges del Grau de Castelló...instal·lant-hi pel camí els controls d'alcoholèmia. I és que no cal que estigues de copes per a donar-hi positiu: només amb eixir a sopar i beure-hi unes cerveses o una botella de vi i ja t'han caçat.

Evidentment --i com a hipòcrites que són-- dels accidents que puguen haver-hi es llaven les mans, i culpen només els conductors sense voler veure-hi els qui els han impel·lit a agafar el vehicle; jo, almenys, tinc molt clar qui n'és, si més no, igual de culpable que l'altre.

Etiquetes de comentaris: , ,

4 Comentaris:

Blogger meta.N ha escrit...

Doncs et dono força la raó.

És contradictori el fet d'intentar reduir les taxes d'alcoholèmia - per evitar accidents, se suposa - amb forçar al jovent a desplaçar-se per tal de poder anar de festa. Festa que, per allò de ser gent jove, s'anirà a buscar per molt lluny que sigui.

Doncs sí, que tens raó.

Que vagi bé.

28 d’agost, 2007 11:00  
Blogger flor ha escrit...

si es que no puede ser, a veces es peor el remedio que la enfermedad, a ver si se dan cuenta las auoridades.en fin, que en ocasiones se pasan de listos. un besito y que no te fastidien mucho las fiestas.

28 d’agost, 2007 11:01  
Blogger èlsinor ha escrit...

Enguany l'estiu ja el done per perdut, Jo :(
Almenys m'han dit que per a l'any que ve l'Ajuntament vol demanar la retirada de la declaració de ZAS, i així tornaríem a la normalitat: a vore si és veritat.

28 d’agost, 2007 12:26  
Blogger èlsinor ha escrit...

I a més, ararat, Benicàssim és una zona turística i viu dels seus visitants: imagina que a Benidorm fessen igual...

28 d’agost, 2007 12:28  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home