dissabte, de juny 30, 2007

Sodoma i Gomorra

Imatge: The Tragedy of Man (Roman Scene) per Jenö Gyárfás (1880s)

Realment sí que està ací mateix, la Sodoma i Gomorra de què parlàvem l'altre dia...I que conste que a aquesta 'Sara' no la conec d'enlloc ni li he escrit mai cap missatge!

De Sara

Hola recibí tu mensaje en mi otro correo. Me gustó lo que
escribiste y ahora te estoy respondiendo desde mi e-mail privado. Quiero
relaciones sin compromisos con chicos y chicas dispuestos y con las ideas
claras. No se lo cuentes a nadie, por favor, mi teléfono y fotos son solo
para ti, están en mis paginas favoritas de contactos en español donde me
inscribí para conocer amigos sensuales como tu, de todas partes y
conseguir algunas citas. Entra a la mi web
http://www.sexo-inn.com/saravip Internacional al area de "Romance
y Amistad" o la pagina http://www.sexoycitas.com/saravip al área de
"Contactos Sensuales" el registro es gratis, mi alias allí es "saravip",
búscame si?
Te envio mi passowrd en un mail luego.....si quieres ver una foto mía entra aquí


Mis demás fotos, la dirección donde vivo mi teléfono están en mi página.

Sólo tienes que registrarte y entrar a mi club de amigos swingers

miles de besos para ti !!!
espero conocerte en persona pronto!!!
Sara Milene

Etiquetes de comentaris: , ,


divendres, de juny 29, 2007

Graffito


De vegades t'hi trobes casualment graffiti que valen la pena: aquest me'l vaig trobar a Benicàssim al mur de contenció del barranc que passa justament pel costat del Museu Bodega Carmelitano.

Per cert que l'altre dia, anant a València, des del tren en vaig vore un a Sagunt del mateix estil però amb el cap de dona; no hi vaig poder vore la signatura, però estic gairebé segur que l'autor n'és el mateix.

Etiquetes de comentaris: ,


dijous, de juny 28, 2007

Llista de llibres

Fa uns dies vaig decidir que, ja que a mi en Benicàssim em boicotejaven les nits del cap de setmana, jo, a canvi, els boicotejaria econòmicament no deixant-me ni un xavo en les seues botigues i comerços; l'única excepció seria en el sector hostaler, l'altre gran perjudicat d'aquesta alcaldada.

Ara bé, hi ha un altre sector en què no havia pensat i que no tan sols no es mereix ser boicotejat sinó que a més em seria gairebé impossible fer-ho, i és el cultural: més en concret, les llibreries. De fet, a començaments de setmana, i aprofitant que està al costat del gimnàs, em vaig passar per la Llibreria l'àmbit i vaig carregar de llibres per a mig estiu --bé, ja en serà menys, que, quan m'hi pose, m'hi pose...-- tot i que encara no he acabat de llegir-me La batalla de Iwo Jima de Derrick Wright:
Una llista molt heterogènia, ja ho sé, però mira, així sóc jo mateix... ;)

Etiquetes de comentaris: ,


dimecres, de juny 27, 2007

A l'aguait

Vinyeta de Forges a El País (26/06/2007)

I és que tant ell com els seus adlàters i epígons estan sempre a l'aguait, a vore quins collons tocar, i ara és l'atemptat al Líban com demà podrà ser qualsevol cosa...

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,


dimarts, de juny 26, 2007

Les bondats d'Internet

Almenys, alguna cosa bona ens havien de trobar als internautes, que no tot ha de ser roí ni Sodoma i Gomorra (snif!)...


Avui.cat (26/06/2007)

Un estudi demostra que els usuaris d'Internet són més actius, tenen més amics i tenen menys depressions

Els usuaris d'Internet són més actius, tenen més amics, estan més implicats a la vida política i tenen menys depressions, segons conclou l'informe Projecte Internet Catalunya (PIC), impulsat per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i finançat per la Generalitat.

El sociòleg Manuel Castells, codirector de l'estudi juntament amb la rectora de la UOC, Imma Tubella, ha ressaltat que el projecte "ha verificat el que ja se sabia, que les noves tecnologies no tanquen la gent a casa sinó que activen la sociabilitat". Segons Castells, considerar que l'ús d'Internet "aïlla i aliena" és "un judici sense cap base científica".

Internet i l'autonomia
Després d'analitzar les dades de l'estudi exhaustiu, realitzat per 40 investigadors i fet a 15.390 persones a nivell presencial i 40.400 per Internet, Castells ha assegurat que Internet és "l'element clau per l'autonomia personal, política, econòmica i professional".

En la seva opinió, "quant més autònoma és una persona més utilitza Internet, i a la vegada reforça la seva autonomia". Per al sociòleg, aquesta apreciació és un "assoliment" perquè "és la primera vegada que es demostra estadísticament".

L'objectiu
L'objecte d'anàlisi del PIC ha estat l'incidència d'Internet en tots els àmbits de la vida social, empresarial i administrativa catalana. L'estudi mostra que el 83% de joves d'entre 15 i 24 anys són usuaris habituals de les noves tecnologies. Segons Tubella, els adolescents conviuen simultàniament amb cinc pantalles: la del televisor, el mòbil, la consola, l'agenda electrònica i l'ordinador.

Etiquetes de comentaris:


dilluns, de juny 25, 2007

...i una de roïna

Imatge: Ajuntament de Benicàssim, per Èlsinor (2007).

Si és que ja m'ho temia, divendres proppassat, i no tot el dia podia ser tan bo com el seu començament amb la pujada al Desert, però d'això a imaginar que s'allargaria fins a dissabte i, si algú no hi posa remei, fins a saber quan, doncs la veritat és que no.

I és que han començat a aplicar-hi amb tot el rigor la declaració de ZAS (Zona Acústicament Saturada) per a tot el poble que va portar endavant l'anterior corporació municipal sense escoltar ningú...bé, algú sí, que vés per on que casualment els locals de la vídua de Gimeno són els únics que cauen al costat de la ratlla permesa (i més enllà de l'Aquarama!) a banda d'un parell de pubs on es reuneix l'IMSERSO en ple...

És que té collons la cosa: a l'1:30h tanquen els locals, i abans de les 2h no ha d'haver-hi ningú, ni tan sols el propietari o els treballadors. I en un lloc que ha crescut i viu explotant el turisme! Perquè ens hi exploten ben explotats, amb impostos per a tot i de la mateixa o major quantia per a tres mesos d'estiu que la gent que hi viu tot l'any, i això per no parlar dels preus que ens han estat cobrant i ens cobren a botigues de tot tipus, començant-hi per les d'alimentació.

Però és que a més resulta que ells mateixos admeten que la culpa del soroll nocturn no és dels locals, que estan majoritàriament insonoritzats, compleixen la llei i tenen tots els permisos en regla, sinó de la gent que hi ha al carrer...Doncs, malparits, això és responsabilitat vostra i de la policia, que no feu complir la llei! Clar, en aquestes eleccions vosaltres heu fet cap al carrer, però a nosaltres ens hi heu deixat també.

Bé, ja podeu anar espavilant i fer-hi alguna cosa, que jo ja estic buscant alternatives i a més pense boicotejar l'economia local adquirint tots els productes que puga o bé fora de Benicàssim o bé comprant-hi en cadenes forànies i que no vos deixaran ni un xavo...i espere no ser l'únic en fer-vos-ho.

Etiquetes de comentaris: , , ,


diumenge, de juny 24, 2007

Amants, continus amants


Amants vull, convits d'amor,
tempestes de dolces mirades, foc,
(...)

(Francesc Parcerisas)

Etiquetes de comentaris: , ,


dissabte, de juny 23, 2007

Una de bona...

Ahir, que era el primer dia sencer que estava a l'apartament, no vaig poder resistir-me i me'n vaig pujar al Desert de les Palmes, uns 13'5km o 14km entre anada --o pujada (fins als 377m de la Font de Sant Josep)-- i tornada --o baixada, clar.

Hi feia tan bon dia, i hi havia tanta pau i silenci! Ni el soroll d'un cotxe o d'una moto per la carretera que deixava allà a la meua dreta mentre jo anava pujant-hi per les diferentes pistes i caminois, ni tan sols els dels ciclistes tallant l'aire a tota velocitat en baixada lliure: només els cants dels ocells, la remor del vent entre l'herbatge i el fullam i el brollar de l'aigua a la Font de la Teula.I les olors! Eixes olors de moreres, de romer, d'anís...que em portava a les narius alguna ventada d'aire escalfat pel sol del migdia.

Vaig aprofitar també per a provar-hi el meu Garmin nou amb mapes topogràfics del País Valencià que em vaig baixar amb l'eMule, i va anar perfecte, no només perquè la topografia era molt bona --només hi faltaven alguns caminois-- sinó perquè el vaig utilitzar sense cap problema per a marcar-hi tota la meua ruta i destacar-hi alguns punts d'interés: fonts, entrades mig amagades d'algun caminoi o pista forestal...

I, per a acabar-hi, en arribar a l'apartament una dutxa ràpida per a llevar-me tota la pols de damunt i una capbussada a la piscina; un berenar molt lleuger i, després, una sesta d'una hora per a descansar i preparar l'eixida nocturna.

Etiquetes de comentaris: ,


divendres, de juny 22, 2007

Campanya agressiva


I després diran de les campanyes de tràfic d'ací...!


[Via 20minutos.es]

Etiquetes de comentaris: ,


dijous, de juny 21, 2007

Portaveus

Vinyeta d'El Roto a El País (18/06/2007)

Em sembla que tots hem pensat de seguida en Zaplana i Acebes...i Rajoy.

Etiquetes de comentaris: , , , , ,


dimecres, de juny 20, 2007

Blogger en català!


Quina sorpresa! Anava a pujar-hi un comentari i tot de sobte hi havia alguna cosa que no em semblava normal; m'hi he fixat i...l'interfície de Blogger estava en català! No en castellà ni en anglès, sinó en català! Quin bon començament (gairebé) d'estiu! I és que aquests nois de Google saben com guanyar-se la gent...

Etiquetes de comentaris:


dimarts, de juny 19, 2007

Subhastes

Quan li vaig dir a una amiga que m'havia apuntat a eBay, la seua primera reacció va ser dir-me que això ja era el que em faltava, una addicció més.

Clar que ella pensa que escriure a un blog és també una addicció i, a més, una pèrdua de temps, i, per això, una cosa sense cap trellat.

Bé, podria ser i no li diré pas jo que no...però no he sigut jo el qui s'ha gastat gairebé 5.000.000€ en l'adquisició del sabre que Napoleó I portava a la batalla de Marengo (1800)!

Clar que tampoc no els tinc, que si no...

Etiquetes de comentaris: , ,


dilluns, de juny 18, 2007

Ciao, València

Ciao, València, i arrivederci.

Som ja als voltants de Sant Joan i de l'entrada de l'estiu --tot i que, meteorològicament parlant, hi som ja de ple--, i en aquestes dates jo marxe ja a l'apartament familiar vora la platja encara que fins a final de mes haja d'estar anant-hi i tornant-hi.

Arrivederci, dic, a les eixides de nit divendres i dissabtes per València, que ara ja no hi tornaré fins després de la festivitat del Pilar: en estiu i setembre, per Benicàssim; i les dues primeres setmanes d'octubre, per Castelló.

Va ser un acomiadament, el d'aquest cap de setmana, dolç però també amarg: molt bé el divendres i més fluix el dissabte, dia en què em vaig deixar convéncer per anar a sopar al pis d'uns amics (cosa que va estar bé) i ens hi vam estar fins les dues de la matinada (cosa que ja no va estar tan bé), i d'allí a L'Umbracle, sense haver passat abans per cap dels locals on anem normalment (cosa que ja va estar totalment malament).

Almenys L'Umbracle ha millorat en relació a l'altra vegada que hi vaig ser: ja hi havia més presència femenina i també una mica més de nivell en la gent, malgrat que encara no m'acaba de fer perquè també hi veies algú que et feia preguntar-te com l'haurien deixat passar; tot i això, però, despunta, i pot arribar a estar molt bé, a banda que per a mi representa l'alternativa a la zona del Port, amb locals amb molta jovenalla o d'altres que em fan pensar que els que hi van són els del "quiero y no puedo".

I, per Benicàssim, a vore com va la cosa, que m'han dit que han declarat tot el poble zona ZAS (Zona Acústicament Saturada), amb la qual cosa els locals han de tancar molt prompte --entre la 1:30h i les 2:30h de la matinada--, amb l'agreujant que les terrasses a l'aire lliure que hi ha a prop d'Aquarama (La Antigua, La Coquette, Sal&Sal) tampoc no obriran, així que caldrà agafar el cotxe i marxar a les terrasses vora la platja del Grau de Castelló.

Ara, que jo ho tinc clar: si realment tanquen a la 1:30h, me'n vaig de botelló --i amb música inclosa!-- a la porta de ca l'alcalde: no volen ser un poble turístic (i ben bé que s'ho cobren tot)? Doncs ja ho saben: el client sempre té la raó.

Etiquetes de comentaris: , , , , ,


diumenge, de juny 17, 2007

Mai sabré


Mai sabré, somni d'amor,
l'antic dolor que t'amarga,
ni el secret amagatall
líric de la teva gràcia.

(Bernat Artola, Cançó)

Etiquetes de comentaris: , ,


dissabte, de juny 16, 2007

30 anys de democràcia

Vinyeta de Peridis a El País (15/06/2007)

Tot just ahir es van complir 30 anys de les primeres eleccions democràtiques, i 41 anys de les anteriors.

Una bona data per a recordar, però no per a estancar-nos-hi sinó per a prendre-la com un primer pas per a la nostra reconstrucció nacional...

Etiquetes de comentaris: ,


divendres, de juny 15, 2007

Alarma novedosa



Amb aquesta alarma, segur que tothom es girarà cap al vostre cotxe...

[Vist a No puedo creer que lo hayan inventado]

Etiquetes de comentaris: ,


dijous, de juny 14, 2007

Calda


Açò ja no és calor, és calda! Aquesta ponentada de hui ens ha portat les temperatures que --gairebé-- esteu veient-hi: 33ºC a les 18:20h marcava aquest termòmetre de l'Avinguda Blasco Ibáñez de València, però un altre que hi havia un poc més abans marcava...36ºC! I açò encara és el pre-començament de l'estiu...

Etiquetes de comentaris:


dimecres, de juny 13, 2007

Dies de Selectivitat

Vinyeta de Forges a El País (13/06/2007)

I és que, tal i com han deixat l'ensenyament públic entre uns i altres, no m'estranya gens que puguen passar-hi coses com aquesta...

Etiquetes de comentaris: , , , ,


dimarts, de juny 12, 2007

Nova aristocràcia


A
partir d'ara aquells que es vantaven de posseir una sang blava, molt superior segons ells a la roja del comú dels mortals, han baixat en eixe imaginari escalafó classista i ja no podran tornar-hi mai més a no ser que certifiquen que la seua sang més que no pas blava...és verda!

Perquè si la sang blava és menys comuna que la roja, encara ho és molt menys la verda, i, ja posats i podent-hi escollir, em quede amb aquesta última.

I no vos penseu que és una boutade, no, que la premsa generalista, arreplegant-la de la prestigiosa publicació mèdica The Lancet, ens contava fa un parell de dies el descobriment d'un home canadenc amb la sang d'eixe inusual color:
Dark green blood in the operating theatre
The unusual case of a man who produced green blood when undergoing a operation is analysed in a Case Report. The man—a 42-year-old white Canadian—had developed a compartment syndrome (localised tissue/nerve damage because of restricted blood flow) in both lower legs after falling asleep in a sitting position.>>
En fi, que la sang blava acaba de perdre eixe discret encant de l'aristocràcia...


(Dan, quin bon article per al teu blog, aquest...!)

Etiquetes de comentaris: , ,


dilluns, de juny 11, 2007

Numismàtica


Imatge: Denari de plata d'Adrià.

Fa poc més d'un parell d'hores que he entrat a casa, i la primera cosa que he fet ni en estiu la faig: m'he posat a la dutxa amb aigua freda per a llevar-me de damunt la calor (30ºC marcava al carrer a les 15h) i la suor; i, després, un cafè dels meus per a mantindre'm despert a la nit almenys fins que s'acabe CSI, que aquesta nit només he dormit quatre hores i mitja.

Com que la setmana que ve segurament me n'aniré ja a l'apartament, hui he aprofitat per fer les darreres compres no virtuals: renovació de la targeta de la FNAC (amb la compra de dos llibres i quatre pel·lícules pel preu de tres), visita ràpida a El Corte Inglés per a comprar-me la colònia que haig d'usar aquest estiu, i, sobretot, l'adquisició d'un catàleg de monedes romanes en tres volums a una tenda de numismàtica i filatèlia del carrer Sant Vicent.

La veritat és que ja en tenia un del mateix autor que és un epítome d'aqueixos tres, però ara, amb totes les monedes a la venda que he descobert a eBay, se m'estava quedant curt, així que he fet una passa més i he adquirit els dos primers volums (del 280aC al 96dC, i del 96dC al 235dC) amb targetes diferents, que són molt cars i no és plan de comprar-los tots tres de colp.

I ara, a poc a poc, a per les monedes, que no sabeu la sensació que és tenir a la mà un denari republicà de plata que podria haver tocat el propi Cèsar, o un quinari encunyat per Marc Antoni i Lèpid durant el segon triumvirat, o veure-hi els trets físics d'Adrià i d'altres emperadors o membres de la seua família de qui tant heu llegit o sentit parlar...

Etiquetes de comentaris: , ,


diumenge, de juny 10, 2007

L'amant (2)


XV
"Mira, és així", i vas obrir les cames,
vas descordar el pantaló, i obrires
el dolç secret amb plena indiferència.

(V.Andrés Estellés)

Etiquetes de comentaris: , ,


dissabte, de juny 09, 2007

Flyers


Ja feia molt de temps que no hi penjava cap flyer, i quina millor ocasió que la celebració de l'apertura oficial de l'estiu 2007 de Pacha Ibiza a València?

Ací, a més, en teniu dos més.

Café cantante:



Giorgio & Enrico:




Etiquetes de comentaris: , ,


divendres, de juny 08, 2007

Neteja plaent


A partir d'ara netejar serà un plaer gràcies als gadgets de la firma Love Honey...i només per £32,99 (uns 49€)!; ara només cal esperar-hi una versió masculina.


Etiquetes de comentaris: ,


dijous, de juny 07, 2007

Democràcia a la russa


O tempora! O mores!
I ara Putin, aquest ex-espia de la KGB que tants morts té a les seues esquenes i que tants periodistes i mitjans de comunicació ha fet callar, diu que és l'únic demòcrata pur del món. Doncs no té collons la cosa ni res!
Jo, com a lectura estiuenca, li recomanaria llegir-se l' Apologia de Sòcrates o el Critó de Plató a fi que en prenguera exemple, i també el Dels deures de Ciceró, a vore si n'aprenia alguna cosa.

Etiquetes de comentaris:


dimecres, de juny 06, 2007

June 6, 1944: D-Day

I també Shakespeare va tindre la seua part en la batalla de hui fa seixanta-tres anys, quan per la megafonia d'un dels vaixells de tropes hom va recitar la seua famosa al·lució del dia de Sant Crispí, posada en boca del rei Enric V abans de la batalla d'Agincourt:
This day is called the feast of Crispian:
He that outlives this day, and comes safe home,
Will stand a tip-toe when the day is named,
And rouse him at the name of Crispian.
He that shall live this day, and see old age,
Will yearly on the vigil feast his neighbours,
And say 'To-morrow is Saint Crispian:'
Then will he strip his sleeve and show his scars.
And say 'These wounds I had on Crispin's day.'
Old men forget: yet all shall be forgot,
But he'll remember with advantages
What feats he did that day (...)
And Crispin Crispian shall ne'er go by,
From this day to the ending of the world,
But we in it shall be remember'd;
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother; be he ne'er so vile,
This day shall gentle his condition:
And gentlemen in England now a-bed
Shall think themselves accursed they were not here,
And hold their manhoods cheap whiles any speaks
That fought with us upon Saint Crispin's day.


(Henry V, IV, 3)

Etiquetes de comentaris:


dimarts, de juny 05, 2007

Decepció

Vinyeta de Máximo a El País (05/06/07)

Ja hi som una altra vegada: aquests tornen a l'única cosa que saben --i que realment volen-- fer, per més que hi haja qui els hi ha ajudat...

:(

Etiquetes de comentaris: , , , ,


dilluns, de juny 04, 2007

Vesprada de diumenge

Imatge: (c) Vista des de la terrassa de Torrecorinto.

Hui m'he alçat amb una sensació de cansament major d'allò habitual, i a migdia he passat d'anar al gimnàs pensant en què ja ho faré dimecres i m'he fet una sesta d'un poc més d'una hora.

El fet és que despús-anit vaig dormir poc més de tres hores seguides, i després, en lloc d'estar-me tranquil·lament a casa com tots els diumenges --d'hivern, ep!--, vaig marxar a dinar fora de València amb uns amics i no vaig tornar-hi fins gairebé les nou de la nit, sobretot per culpa de la impressionant cua de vehicles que cada diumenge al vespre torna a la ciutat després d'un dia -o del cap de setmana sencer-- de platja.

La veritat és que aquests amics ja feia temps que m'havien convidat a anar al seu apartament a la platja de Corinto, a Sagunt --a 28'9km de ma casa, que ho vaig calcular amb el GPS--, però per una cosa o una altra encara no hi havia anat, i això que ell és un cuiner de primera i ella una amfitriona gens menyspreable.

No és d'estranyar, doncs, que aqueixes hores ens passaren volant als set que érem a taula a la terrassa, menjant-hi una melosa paella de marisc amb més 'bitxos' que no pas arròs i amb un aperitiu de clòtxines, polp a la gallega i llangostins boníssims; de fons, la marjal i les muntanyes més allà, amb Almenara i les seues torres de vigilància gairebé a tocar-hi.

Clar que ara em costarà més resistir-me a la temptació si ens tornen a convidar-hi, i, ja se sap, la carn és dèbil...i amb marisc pel mig encara més! ;)

Etiquetes de comentaris: ,


diumenge, de juny 03, 2007

Sonata en blau verge


Sonata (amb ecos) en blau verge

Va arribar sense vel,
que bé es salva l'ofrena
si la nuesa estrena
l'estil blau de l'anhel!

(Xavier Casp)

Etiquetes de comentaris: , ,


dissabte, de juny 02, 2007

Avanços tecnològics

Anit vaig estar sopant a El Celler, a Faura --on, per cert, em vaig trobar l'atrafegat missatger dels déus fent-hi un merescut repòs--, i per a anar-hi vaig estar consultant el Google Earth.

Si vos fixeu en la imatge, hi voreu com indica clarament on està situat el restaurant (ací no ix, però a banda hi ha una finestreta amb l'adreça i el seu número de telèfon), però és que a més, a fi d'arribar-hi, hi assenyala també la carretera d'entrada al poble venint-hi des de València...i ens diu que a la rotonda on hem de girar a l'esquerra hi ha un senyal que indica el restaurant: ...i és veritat!

Però com pot ser? És que algú del restaurant els ho ha fet saber per tal que inclogueren aquesta informació en la seua base de dades? O és que Google ara també controla els senyals de tràfic i altres senyalitzacions verticals? La veritat és que els avanços tecnològics són impressionants, i més encara en el camp de la navegació guiada per GPS, però això ja em sembla una passa més enllà.

En fi, que açò em fa esperar amb més ganes les vacances de l'estiu per a provar-hi en la muntanya el GPS eTrex Legend Cx de la casa Garmin que em vaig comprar per eBay als EE.UU i que m'ha arribat a principis de setmana: primer vaig passar dels mapes de l'exèrcit i de la cartografia de l'ICV sols a afegir-los fotografies per satèl·lit de Google, i ara s'hi sumarà la navegació per GPS.

I el pròxim avanç, quin serà?

Etiquetes de comentaris: ,


divendres, de juny 01, 2007

Enganyant-hi els homes


Pobres de nosaltres! I com ens hi enganyen!

Etiquetes de comentaris: , ,